Koomikko parodioi monille hyvin tuttua näkyä: vieraiden tuloon valmistautuvaa, siivousvimmaista äitiä.

Yleensä kotia laitetaan siistimpään kuntoon, kun tietää vieraita olevan tulossa kylään, mutta joskus siivoaminen otetaan turhan vakavasti. Koomikko Chris Fleming pureutuu tähän hulvattomalla parodiavideollaan, jossa hän tekeytyy siivousvimmaiseksi äidiksi.

Marraskuussa 2015 julkaistu klippi on osa koomikon GAYLE-YouTube-sarjaa, jossa hän esittää Gayle Waters-Watersia. Videolla hän kulkee ympäri kotia siivousvälineiden kanssa ja huutelee absurdejakin toteamuksia, jotka kuitenkin muistuttavat tokaisuja, joita kotia siistiin kuntoon laittavien äitien suusta usein pääsee.

”Haluan tämän paikan näyttävän Disney on Icelta minuutissa”, hän sanoo imureita kanniskellessaan.

”Jos et ole pedannut vuodettasi, heitä se pois. Nyt on liian myöhäistä”, hän jatkaa.

”Hankkiutukaa eroon sohvista. Emme voi antaa ihmisten tietää, että istumme”, hän ohjeistaa perhettään, joita ei kuitenkaan kuvissa näy.

”Tuolit täytyy työntää pöydän alle. Tässä talossa ei saa olla merkkiäkään asumisesta”, ohjeistus jatkuu.

”Tämä on tiskipyyhe. Tarvitsemme käsipyyhkeen. Mitä, olemmeko muka barbaareja”, hän kauhistelee myöhemmin videolla.

Videolla on YouTubessa yli 7,8 miljoonaa katselua ja 136 000 tykkäystä, joten selvästi siihen on samaistuttu.

”Äitini pähkinänkuoressa”, eräs videon katsonut onkin kommentoinut, kun taas toinen kommentoi videon touhun muistuttavan hänen isoäitiään, kun he ovat lähdössä hotellihuoneesta.

”Tämä on niin osuvaa, että se on pelottavaa”, kolmas kommentoi.

”Näytin tämän äidilleni ja hän nyyhkytti nauraen, koska tietää olevansa juuri tällainen”, kommenteissa kerrotaan.

Todennäköisesti jokainen on joskus nähnyt äitinsä tai muun sukulaisensa käyttäytyvän samalla tavalla kuin Gayle Water-Waters ennen kuin vieraita on tulossa – ja jos et ole samaa havainnut, saatat hyvin olla itse perheessäsi se, joka reagoi tällä tavalla.

Katso hulvaton parodiavideo artikkelin yltä tai tekstityksen kera täällä ja muista ottaa rauhallisesti seuraavan kerran, kun vieraita on tulossa.