Video: Poika suuttui saatuaan väärän pelin joululahjaksi

Pojan turhautunut reaktio on jakanut mielipiteet videon alettua levitä verkossa.

Lapsilla on usein kovat odotukset joulun suhteen, kiitos joululahjojen. Monella on omat suosikkinsa, joita odottaa innoissaan paljastuvaksi pakettien joukosta.

Toisinaan edessä on kuitenkin pettymys, kuten tämä poika sai kokea. Twitterissä alun perin julkaistulla ja myöhemmin sieltä poistetulla videolla poika avaa paketista vanhan version WWE-showpainiorganistaation julkaisemasta videopelistä ja suuttuu.

”Ostitte minulle 2k15:n eikä 2k16:sta”, poika huudahtaa samalla, kun joku kameran takaa lisää, ettei toivottua versiota pelistä ollut saatavilla.

Video on myöhemmin julkaistu myös YouTubessa. BuzzFeedin mukaan mielipiteet viraalivideosta ovat jakautuneet, sillä toisten mielestä poika on itsekäs, kun taas toisia hänen reaktionsa on huvittanut.

Alun perin videon julkaissut @_mayraduarte_ on kommentoinut Twitterissä, että kyse on kuitenkin vitsistä ja videon on ollut tarkoitus huvittaa. Oli kyse pojan jekuttamisesta videolla näkyvän reaktion saamiseksi tai ei, voi poika kuitenkin saada toivomansa pelin, sillä tieto videosta kiiri WWE:n 2k-pelisarjan korviin:


Katso pojan ärhäkkä reaktio jutun yltä.

Lähde: BuzzFeed


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.