Meikkitaiteilijan vinkein tehtynä meikki on simppeli ja et tarvitse sitä varten paljon tuotteita.

Käännä katseita tänä halloweenina meikkaamalla itsestäsi linnunpelätin, jonka nappisilmät – kirjaimellisesti – tekevät kokonaisuudesta kammottavan. Meikkitaiteilija Tamang Phan julkaisi YouTubessa videotutoriaalin meikkiin, jotta sinäkin voit kokeilla linnunpelättimenä oloa.

Phanin mukaan meikki tarvitsee vain muutamia meikkituotteita ja kasvomaalia. Videota varten Phan on tehnyt jo valmiiksi pohjan meikille ja meikkaa kulmansa ja luomet ruskein sävyin.

Nenään hän laittaa oranssia kasvomaalia ja rajaa sen myöhemmin mustalla. Phan tekee samaisella värillä myös ripset linnunpelättimelle sekä tikatun suun.

Meikin kruunaa nappit, jotka kiinnitetään silmien eteen. Phan on valinnut sekä isot että pienet napit näyttääkseen mallia, miltä valmis meikki näyttää, mutta vinkkaa isoista napeista näkevän paremmin läpi.

Jos napit eivät tunnu houkuttelevalta ajatukselta, voi silmät tehdä myös meikillä. Kun meikki on valmis, tarvitset vain linnunpelättimelle sopivan asun.

Katso Phanin ohje tähän halloween-meikkiin jutun yltä ja lisää vastaavia tutoriaalivideoita löydät Phanin YouTube-kanavalta täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia