Mallin elämä oli kirjaimellisesti toisen ihmisen käsissä hurjan tempauksen aikana.

Venäläinen malli Viki Odintcova toteutti hurjan tempauksen vieraillessaan Dubaissa, kun hänestä otettiin valokuvia Cayan Tower -pilvenpiirtäjän huipulla niin, että hän roikkui avustajan käden varassa 306 metriä korkean rakennuksen reunalla ja sen sivulla – ilman turvavarusteita.

Kuvausten aikana venäläismallin elämä oli kirjaimellisesti toisen ihmisen käsissä. Hurjien kuvausten toteuttamisesta julkaistiin myös video ja Odintcovan tempauksen katsominen voi tuntua ainakin korkeita paikkoja kammoavista hirvittävältä.

Video osoittaa, että Odintcova on melkoinen huimapää: ensin hän nojasi taaksepäin pilvenpiirtäjän reunalla, pitäen kiinni avustajan kädestä ja myöhemmin pudottautui rakennuksen sivulle vain avustajan käden varassa.

Instagramissa julkaisemien kuvien ja videoklippien ohessa Odintcova muun muassa sanoo, että temput on suoritettu ammattimaisesti eikä niitä pidä yrittää itse toistaa.

”En vieläkään voi uskoa, että tein sen. Videota katsoessani käteni hikoavat”, malli kirjoitti yhden Instagram-julkaisun kuvatekstissä.

Tempausta on myös kritisoitu somessa, sillä se on erittäin vaarallinen turvavarusteiden puutteen takia. Monet ovatkin kommentoineet Instagramissa, etteivät kuvat ole tällaisten riskien ottamisen arvoisia.

Voit katsoa videon tempauksesta artikkelin yllä.

Lähde: Cosmopolitan