Muun muassa jääkarhu, aasiannorsu ja saukot nauttivat lumesta.

Oregonin eläintarhassa eläimet ovat päässeet nauttimaan talvimyrskyn jälkeen vuoden ensimmäisestä lumisesta päivästä. Eläintarhan YouTube-kanavalla on jaettu suloinen video, jolla Nora-jääkarhu, Samudra-aasiannorsu, pari saukkoa sekä kirjohylkeitä nauttivat lumesta.

Etenkin Nora pyörii iloisena lumen seassa, kuten myös yksi hylkeistä, joka rupeaa pyöriskelemään hangessa saatuaan ensin hieman kalaa eläintenhoitajalta. Samudra taas tuntuu ensin hieman ihmettelevän valkoista maata ennen kuin alkaa juoksennella lumessa.

Eläintarhan jakamalla videolla nähtävästä Norasta on julkaistu Nainen.comin sivuilla aiemminkin videoita. Yhdellä videolla Nora on vielä piskuinen pentu ja nukkuessaan näkee unia, toisella seurataan sen kasvua ja kolmannessa se alle vuoden ikäisenä nauttii jääpalakylvystä lasten uima-altaassa.

Julkaisimme vasta myös toisen lumeen liittyvän eläinvideon, kun pieni sarvikuonon poikanen pääsi eläintarhassa ensimmäisen kerran tekemisiin lumen kanssa. Voit katsoa videon siitä täällä.

Eläimistä kiinnostuneiden kannattaa myös vilkaista Oregonin eläintarhan YouTube-kanavaa, sillä siellä on muitakin suloisia videoita.