Vältä näitä kauneusvirheitä hääpäivänäsi

Hääpäivä, jos mikä, on päivä, jolloin omiin kaunistautumistottumuksiin kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Monet haluavat hääpäivänsä olevan täydellinen. Tästä syystä monet morsiamet haluavat myös ulkonäkönsä olevan viimeisen päälle huoliteltu, jotta hääpäivän aikana saa keskittyä kaikkeen muuhun kuin ehostautumiseen.

Meikillä ja muilla kaunistautumiseen liittyvillä asioilla voi saa hääpäivän menemään pieleen. Siksi alle onkin listattu asioita, joita kannattaa välttää hääpäivänään.

1. Et näytä itseltäsi

Hääpäivänään monet haluavat olla parhaimmillaan, mutta se ei ole mikään muodonmuutoskilpailu. Malta siis mielesi ja älä mene liiallisuuksiin, oli kyse sitten meikkivoiteen laittamisesta tai laihduttamisesta.

2. Pyydät meikkaamistaitoista ystävääsi tekemään meikkisi

Yksi tärkeimmistä ihmisistä, joka kannattaa palkata hääpäivää varten, on meikkitaiteilija. Ammattilainen tietää oikeat sävyt, jotka sopivat kasvoihisi ja hänellä on oikeat tuotteet mukanaan, joilla voi varmistaa meikin kestävän koko päivän.

3. Et tee koekierroksia

Koekampaukset ja -meikit tehdään ihan hyvästä syystä. Jos et ole täysin varma kampaajastasi, kokeile toista ja sama pätee meikkitaitelijaan. Hääpäivänä kannattaa valita luotettavat ammattilaiset tekemään kampaus ja meikki, sillä tällä tavoin voi varmistaa päivän sujuvan jo valmistautumisvaihteesta hyvin.

4. Et laita tekoripsiä

Tämä voi vaikuttaa turhalta, mutta tekoripset voivat olla jopa vedenkestävää ripsiväriä parempi vaihtoehto. Vaikka et olisi itkevää tyyppiä, et halua yllättäen päätyä muistuttamaan pandaa.

5. Et käytä luottamaasi deodoranttia

Hääpuvussa voi erittäin todennäköisesti tulla kuuma ja hääpäivän juhlimista harva halunnee keskeyttää, koska joutuu siistiytymään ja poistamaan hikeä, kun deodorantti on pettänyt.

Lähde: Mamamia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.