Valmistaudu talven tuloon: 10 asiaa, joita hankkia selviytymispakettiin talven ajalle

Nyt on hyvä aika varmistaa, että sinulla on kaikki, mitä tarvitset talven varalle.

Siinä missä osa eläimistä voi viettää talven horroksessa tai talviunessa, ei ihmisillä ole mahdollisuutta samaan. Talvi ei ole monille se mieluisin vuodenaika, mutta siitäkin voi tehdä siedettävämpää, kun valmistautuu hyvin talven varalle mukavin asioin.

Alle on listattu 10 esimerkkiä, joita kerätä selviytymispakettiin talven varalle.

1. Paljon kynttilöitä

Joskus kynttilöiden polttaminen jo riittää tekemään olon lämpimäksi. Jos valitset vielä tuoksukynttilöitä, joiden tuoksu on kesäinen, voit kuvitella olevasi rannalla jossain lämpimässä.

2. Värikkäitä kasveja

Kaikki kauniit kukat eivät kuole talven tullessa. Kotiin voikin hankkia kasveja ja kukkia tuomaan väriä ja piristämään mieltä.

3. Mukavia vilttejä

Hyvin tehty viltti kestää ja auttaa sinut kestämään monet talvipakkaset. Ne ovat myös kiva sisustuselementti sohvan käsinojalla.

4. Kelkka tai pulkka hauskanpitoa varten

Kuka sanoi, ettei aikuiset voi laskea mäkeä? Lapsiperheissä pulkka on vakiovaruste talven ajalle, mutta siitä voi olla iloa myös aikuisille. Retki pulkkamäkeen aurinkoisena päivänä ystävien kanssa on hyvä tapa nauttia ulkoilmasta sekä pitää hauskaa.

5. Todella paksuja sukkia

Paksut, lämpimät sukat ovat ehdoton hankinta talven ajalle. Kylmän pakkaspäivän katselu ikkunan läpi ei kylmää samalla tavalla, kun jalassa on paksut sukat.

6. Viiniä

Ajattele, jos läheisiäsi on vierailulla, kun iskee talvimyräkkä tai kauheat pakkaset
eikä sinulla ole mitään tarjottavaa kurkun kostukkeeksi? Parempi siis varautua etukäteen!

7. Hyviä kirjoja

Jätä siirappiset markettikirjat rantalukemiseksi, koska talvi on enemmän hyvien, vakavampien kirjojen aikaa. Tai uppoudu lempikirjojesi maailmaan!

8. Kotitreenivideoita

Ulkona voi olla liian kylmä lähteä lenkille, mutta onneksi kotitreenivideoissa on vara, mistä valita ja nettikin pursuaa erilaisia treenivideoita. Voit siis tehdä lyhyenkin treenin kotioloissa ja välttyä pakkaselta.

9. Halikaveri

Oli se sitten ihminen, lemmikki tai pehmolelu, on halikaverista iloa talven ajalla.

10. Lehtipino

Lehtiä voi kertyä isokin pino kaappien uumeniin. Talvella on hyvin aikaa käydä pinoa läpi, lukea lukemattomat lehdet ja sitten hävittää ne pois.

Lähde: Huffington Post


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.