Salitreenin sijaan tehokkaan treenin voi tehdä muun muassa näillä hauskoilla tavoilla.

Jotkut ihmiset eivät pysty treenaamaan salilla ja suosivat erilaisia harjoituksia painon pudottamiseksi ja pysyäkseen kunnossa. Jos olet yksi heistä ja kaipaat tehokkaita, mutta erilaisia treenivaihtoehtoja, katso alla olevat vinkit.

Alla viisi vaihtoehtoa, jotka auttavat pysymään terveenä ja kunnossa:

Pyöräily

Pyöräily voi olla hyvä vaihtoehto, jos salilla rehkiminen ei kiinnosta. Voit liikkua ulkona tai polkea kuntopyörää. Pyöräily auttaa lisäämään aerobista kuntoa ja etenkin ulkona pyöräillessä voit nauttia maisemista samalla.

Tanssitunnit

Esimerkiksi salsatunneilla pystyy kuluttamaan jopa 600 kaloria tuntia kohden. Salsa on dynaaminen ja rytminen latinalaisamerikkalainen tanssi. Sensuaalinen tanssi on myös täydellinen pareille, joten jos kaipaat yhteistä harrastusta kumppanisi kanssa, tätä tanssituntia kannattaa harkita.

Jooga

Jooga auttaa hengittämään paremmin, tekee lihaksista pidemmät ja saa olon tuntumaan hyvältä. Joogassa on myös erilaisia tasoja, joita voi kokeilla haluamansa vaikeustason mukaisesti. Jooga auttaa lisäämään voimaa ja lihasmassaa.

Pallopelit

Tämä on hauska ja sosiaalinen vaihtoehto salitreenille. Mene ystäviesi kanssa esimerkiksi läheiseen puistoon tai piha-alueelle ja toteuta vaikkapa koripallo- tai lentopalloturnaus. Tehkää kaksi joukkuetta ja hauskanpito voi alkaa. Samalla kun kilpailee kavereitaan vastaan, pudottaa myös painoa ja treenaa lihaksia. Mikään ei ole parempaa kuin tehdä jotain, mistä pitää ja samalla kuluttaa kaloreita.

Hulavanteen pyöritys

Vanteen pyörittäminen auttaa vatsalihasten, käsien ja reisien kiinteytyksessä. Puolen tunnin vanteen pyörittelyllä voi kuluttaa jopa 200 kaloria. Lasten hulavanteen sijaan kannattaa kuitenkin hankkia painollinen hulavanne ja mahdollisesti jopa huladvd avuksi.

Lähde: Become Gorgeous