Nämä kolme erilaista trendiä tarjoavat uutta ilmettä niin blondien, brunettien kuin punatukkaisten hiuksiin.

Hiusväritrendit ovat näin joulun kynnyksellä saaneet inspiraationsa juhlakauteen sopivista juomista sekä herkuista. Netissä ihastellaan niin vaahtokarkki-, glögi- kuin piparilattehiuksia, jotka sopivat myös koko talven ajalle käytettäväksi.

Nämä trendit tarjoavat jokaiselle jotakin: vaahtokarkkihiukset ovat upean vaaleat ja sävyvalinnasta riippuen jo lähes lumikuningatarmaiset, piparilattehiukset leikittelevät ruskean sävyillä ja glögihiukset hehkuvat kauniin tummanpunaisissa sävyissä.

Popsugar UK:n mukaan vaahtokarkkihiukset voivat olla täysin valkoiset tai sitten sekaan voi lisätä hieman pastellisävyjä. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Piparilattehiukset syntyvät Popsugar UK:n mukaan niin, että kahvimaiseen pohjaan lisätään raitoina lämpimää kuparia. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Chestnuts roasting over an open fire #stylesbytatiana @stylesby.tatiana

A post shared by Colorado Balayage Artist (@stylesby.tatiana) on

Glögihiuksissa käytetään tummia, marjaisia punaisen sävyjä, joilla luodaan talveen sopiva, ihastuttava tyyli. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Lähde: Popsugar UK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia