Uusi ilme hiuksiin talven kunniaksi? Vaahtokarkki-, glögi- ja piparilattehiukset ovat talven ihanimmat hiustrendit

Nämä kolme erilaista trendiä tarjoavat uutta ilmettä niin blondien, brunettien kuin punatukkaisten hiuksiin.

Hiusväritrendit ovat näin joulun kynnyksellä saaneet inspiraationsa juhlakauteen sopivista juomista sekä herkuista. Netissä ihastellaan niin vaahtokarkki-, glögi- kuin piparilattehiuksia, jotka sopivat myös koko talven ajalle käytettäväksi.

Nämä trendit tarjoavat jokaiselle jotakin: vaahtokarkkihiukset ovat upean vaaleat ja sävyvalinnasta riippuen jo lähes lumikuningatarmaiset, piparilattehiukset leikittelevät ruskean sävyillä ja glögihiukset hehkuvat kauniin tummanpunaisissa sävyissä.

Popsugar UK:n mukaan vaahtokarkkihiukset voivat olla täysin valkoiset tai sitten sekaan voi lisätä hieman pastellisävyjä. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Piparilattehiukset syntyvät Popsugar UK:n mukaan niin, että kahvimaiseen pohjaan lisätään raitoina lämpimää kuparia. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Glögihiuksissa käytetään tummia, marjaisia punaisen sävyjä, joilla luodaan talveen sopiva, ihastuttava tyyli. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Lähde: Popsugar UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.