Nämä kolme erilaista trendiä tarjoavat uutta ilmettä niin blondien, brunettien kuin punatukkaisten hiuksiin.

Hiusväritrendit ovat näin joulun kynnyksellä saaneet inspiraationsa juhlakauteen sopivista juomista sekä herkuista. Netissä ihastellaan niin vaahtokarkki-, glögi- kuin piparilattehiuksia, jotka sopivat myös koko talven ajalle käytettäväksi.

Nämä trendit tarjoavat jokaiselle jotakin: vaahtokarkkihiukset ovat upean vaaleat ja sävyvalinnasta riippuen jo lähes lumikuningatarmaiset, piparilattehiukset leikittelevät ruskean sävyillä ja glögihiukset hehkuvat kauniin tummanpunaisissa sävyissä.

Popsugar UK:n mukaan vaahtokarkkihiukset voivat olla täysin valkoiset tai sitten sekaan voi lisätä hieman pastellisävyjä. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Piparilattehiukset syntyvät Popsugar UK:n mukaan niin, että kahvimaiseen pohjaan lisätään raitoina lämpimää kuparia. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Glögihiuksissa käytetään tummia, marjaisia punaisen sävyjä, joilla luodaan talveen sopiva, ihastuttava tyyli. Alla muutama esimerkki tästä trendityylistä – katso lisää täältä.

Lähde: Popsugar UK