Äidin kirjoituksella tyttärensä kanssa käymästä keskustelusta on inspiroiva viesti vanhemmille.

Moni nainen suhtautuu negatiivisesti raskausarpiinsa ja näkee ne rumina, mutta Allison Kimmey koettaa opettaa pienelle tyttärelleen toisenlaista ajatusmaailmaa. Kun Kimmey oli 4-vuotiaan Cambelle-tyttönsä kanssa rannalla, tytär ihmetteli äitinsä raskausarpia ja kaksikko kävi keskustelun, jonka äiti on julkaissut Facebookissa ja Instagramissa.

Today while I was laying at the pool with my daughter:
Her: ”Why is your tummy big mama?”
Me: ”What do you mean baby?”…

Julkaissut Allison Kimmey 20. maaliskuuta 2017

30-vuotias floridalainen äiti kirjoittaa, että Cambelle kysyi hänen raskausarvista ja mistä ne ovat tulleet.

”Kun olin hieman sinua vanhempi, sain hieman juovia, kun kasvoin todella nopeasti. Ja osa näistä juovista on peräisin ajalta, kun sinä kasvoit minun masussani”, äiti kirjoittaa vastanneensa.

”Ne ovat kiiltäviä ja kimaltavia, eivätkö ne olekin sieviä”, äiti kysyi.

”Joo, pidän tästä eniten, se on niin kimaltava. Milloin minä saan näitä”, äiti kertoo Cambellen sanoneen.

”Sinä saat glitterjuovasi, kun olet rakas hieman vanhempi”, äiti vastasi.

Kun nykymaailmassa naisille luodaan kuvaa, että vartalon pitäisi olla virheetön ja tietynlainen, onnistui Kimmey vakuuttamaan tyttärensä siitä, että raskausarvissa ei ole mitään vikaa ja ne ovat sieviä.

Kimmey muistuttaa inspiroivalla kirjoituksellaan myös vanhempia siitä, että sillä on väliä, miten omasta vartalostaan puhuu tyttäriensä kuullen.

”He kuuntelevat. He kyselevät. Ja on SINUN täytyy auttaa heitä muokkaamaan tapaa, miten he suhtautuvat näihin asioihin. Pidätkö yllä häpeää, jonka yhteiskunta on asettanut yllesi? Vai opetatko hänelle uudenlaisen tavan rakastaa? Minä valitsen rakkauden”, äiti kirjoittaa.

Floridalaisäidin kirjoituksesta uutisoineen Cosmopolitanin mukaan Kimmey tietää, mistä puhuu: hänellä oli selluliittia 8-vuotiaana ja hän oli kasvanut monia kokoja isommaksi 13-vuotiaana, mutta hänen äitinsä ei koskaan kommentoinut Kimmeyn vartaloa.

”Hän teki parhaansa saadakseen minut tuntemaan oloni kauniiksi”, Kimmey kertoi.

Tästä huolimatta median kautta ”ihannevartalot” tulivat tutuksi ja eroavaisuus niiden ja oman peilikuvan välillä oli vaikea jättää huomiotta. Parikymppisenä Kimmey alkoikin pakkomielteisesti kuntoilla ja laihduttaa ja vasta Cambellen synnytettyään tajusi, että sen täytyi loppua, kun hän kolme viikkoa synnytyksen jälkeen romahti.

Vuosien työn jälkeen Kimmey on sinut vartalonsa kanssa ja Cosmopolitanin mukaan on ilahtunut, että Cambelle vaikuttaa saaneen äitinsä kehopositiivisuuden.

”Tiedän, että hän todennäköisesti saa samanlaisen vartalon kuin minulla ja ymmärrän edessä olevat haasteet”, Kimmey sanoi ja antoi ymmärtää, että elämä voi olla vaikeaa etenkin kurvikkaille naisile.

”Olen luottavainen, että jos näytän mallia rakastamalla vartaloani ja näytän Cambellelle, että olemme kykeneviä, rakastettavia ja arvokkaita koostamme huolimatta, hänestä tulee voimakas, vahva ihminen”, äiti päätti.

Lisää kehopositiivista viestiä välittävän Kimmeyn julkaisuja löydät täältä.

Lähde: Cosmopolitan