Moni meistä ajattelee, että kolmansilla treffeillä on hyvä mennä sänkyyn. Oikea luku onkin jotain ihan muuta!

Monet meistä pähkäilevät, milloin on oikea aika mennä sänkyyn treffikumppanin kanssa, eli toisin sanoen: kuinka monensilla treffeillä sänkyyn voi sukeltaa?

Näkemys tästä vaihtelee varmasti, mutta klassisesti monet tuntuvat ajattelevan, että kolmannet treffit ovat hyvä ajoitus seksin suhteen. Näinhän opetettiin muun muassa Sinkkuelämää-sarjassakin!

Moni nainen saattaa pelätä Carrien tavalla, että miehestä ei enää kuulu, jos sänkyyn päädytään ensimmäisillä treffeillä. Toisaalta, kuten Samantha viisaasti totesi: mies voi aivan yhtä hyvin jättää sinut, menitpä sänkyyn ensimmäisillä vai vasta kymmenensillä treffeillä.

Mutta mikä sitten olisi yleisesti kaikkein paras treffikerta seksin harrastamiselle? Eräässä tutkimuksessa haastateltiin 2000 aikuista ja selvitettiin, mitä pidettiin yleisesti parhaana ajankohtana ensimmäiselle yhteiselle seksikerralle.

Keskimääräinen vastaus oli kahdeksan. Vastaus myös vaihteli sukupuolen mukaan: miehet nimittäin vastasivat keskimäärin, että viisi treffikertaa on sopiva aika odottaa, kun taas naiset vastasivat keskimäärin yhdeksän.

Pitää kuitenkin muistaa, että jokainen määrittelee omat rajansa ja aikataulunsa itse, ja sinulle itsellesi (ja kumppanillesi) sopiva aikataulu on se, jota sinun tulee noudattaa.

Jaa artikkeli myös ystävillesi. jotka ovat pohtineet samaa!

Lähde: Insider