Trendivinkit vuodelle 2016 – näin uuden vuoden aikana pukeudutaan

Näitä trendejä kannattaa kokeilla uuden vuoden aikana.

Uusi vuosi tuo mukanaan uudet trendit. Asusteista vaatteisiin, Glamour-lehti on ennustanut, mitkä trendit tulevat olemaan iso juttu vuoden 2016 aikana.

Lue alta, minkälaisia muotitrendejä uudelta vuodelta voi odottaa ja mitä kannattaa kokeilla.

Rohkeat raidat

Jos valitset yllesi raitakuosia, valitse kirkkaita, vastakkaisia ja kontrasteja aiheuttavia värejä, kuten sininen ja punainen yhdessä, millä saat päät kääntymään oli ylläsi rento t-paita tai juhlavampi mekko. Suosi rohkeaa, levää raitaa.

Kerrospukeutumisessa t-paita ja mekko kohtaavat

Laita mekon alle puuvillainen t-paita. Suoraviivaisen mekon kanssa t-paita-yhdistelmä sopii työpaikalle, mutta tätä trendiä voi kokeilla myös muodollisempiin juhliin pukeutumalla hienompaan mekkoon.

Paljaat olkapäät

Paljaat olkapäät tulivat trendikuvioihin jo vuoden 2015 aikana, mutta vuoden vaihduttua trendistä tulee dramaattisempi erikoisten hihojen tai ihoa paljastavien kohtien myötä.

Kirkkaat laukut

Vuonna 2016 laukuissa saa olla väriä – oli laukun koko, muoto tai tyyli minkälainen tahansa.

Matalavyötäröiset housut

Housuissa vyötärö laskee taas alaspäin. Valitse pehmeästi räätälöidyt housut, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin. Yhdistä matalavyötäröisiin housuihin t-paita viikonloppuisin ja silkkinen nappipaita työpäiviä varten.

Raidat siirtyvät paidoista muihinkin vaatteisiin

Esimerkiksi kauluspaidoista tutut pystysuorat raidat ovat nyt myös osa mekkoja kuin housujakin. Uuden vuoden aikana raitavillitys näkyy vaatteissa.

Neuleet vilisevät silmissä

Monisävyinen marled knit -tyyli näkyy neuleissa vuonna 2016. Silmät voivat hieman vilistä neuletyyliä katsoessa, jos sitä tuijottaa pidempään. Monisävyisyys tuo ulottuvuutta mihin tahansa tyyliin, mutta se ei ole liian kahjo, etteikö sitä voisi yhdistää lähes mihin tahansa. Valitse esimerkiksi istuvampi neule nahkahameen kaveriksi töihin tai väljempi malli farkkujen pariksi viikonloppuihin.

Lipokkaat tulevat

Enemmän kotioloihin sopivat lipokkaat tai tohvelit poistuvat neljän seinän sisästä ja kaduilla kävellessä voikin nähdä klassisia nahkakenkiä, joista puuttuu kantapään kohdalta reunus. Helppo kenkätyyli näyttää kuitenkin räätälöidyltä.

Säväyttävät korvakorut

Korvakorut ovat kookkaita uuden vuoden aikana. Mitä enemmän niissä on rakennetta ja graafisuutta, sen parempi. Valitse korviisi roikkumaan abstrakteja muotoja kirkkaissa sävyissä.

Koristellut laukut

Sen lisäksi, että laukut ovat värikkäitä, on toinen laukkutrendi erittäin koristellut laukut. Niitä on näkynyt paljon kevään ja syksyn muotinäytöksissä ja ovat sijoituksen arvoisia. Tässä trendissä on myös se hyvä puoli, että voit koristella itse jo omistamaasi laukkua eikä sinun ole pakko ostaa uutta.

Katso kuvalliset esimerkit yllä mainituista trendeistä täältä.

Lähde: Glamour


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.