Muun muassa ketsuppi ja vodka ovat avuksi siivouksessa.

Erilaisille pinnoille sopiva puhdistusaine kuuluu jokaisen kodin siivousarsenaaliin, mutta välillä paikkoja voi siistiä ja ehostaa keittiön kaapeista löytyvillä tarvikkeillakin.

Lue alta, mitkä yleensä suuhun tavalla tai toisella laitettavat kuusi asiaa sopivat myös siivoamiseen.

1. Sitruuna

Sitruunaa voit käyttää apunasi esimerkiksi lian irrottamisessa mikroaaltouunista.

2. Ketsuppi

Ketsupilla voi kiillottaa kuparia sekä saat sillä autosi vanteet hohtamaan jälleen. Jos auton hansikaslokerosta löytyy pikaruokaloista saatavia ketsuppipusseja, nyt niille on käyttöä muuhunkin kuin ranskalaisten seuraksi.

3. Ruokasuola

Valurautapannua ei saa pestä astianpesukoneessa, joten yksi hyvä tapa puhdistaa se on laittaa ruokasuolaa pannulle ja hieroa sitä puhtaalla paperilla tai liinalla.

4. Saksanpähkinät

Jos lähipiirissäsi ei ole pähkinäallergikkoja, voit käyttää saksanpähkinöitä apunasi, jos puisissa huonekaluissa on naarmuja. Hiero vain pähkinää naarmuun ja se katoaa.

5. Ruokasooda

Ruokasooda ansaitsee tähtipaikan siivouskaapissasi. Sekoita sitä lämpimään veteen ja voit käyttää sitä puhdistusaineena ja se auttaa jopa korujen kiillotuksessa.

6. Vodka

Nappaa edellisistä juhlista jääneet vodkan jämät ja käytä niitä poistaaksesi hajut vaatteista. Sitä voi käyttää myös posliinikalusteiden kiillotamiseen.

Lähde: Good Housekeeping


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit

Kommenttia