Seuraavan kerran, kun kahvipaketit ovat hyvässä tarjouksessa, kannattaa kotiin kantaa useampi paketti.

Tästä kuumasta juomasta nimittäin voi olla sinulle monenlaista iloa. Health on julkaissut sivuillaan videon, jolla käydään läpi erilaisia tapoja hyödyntää kahvia kauneutta ajatellen.

Healthin mukaan kahvissa oleva kofeiini auttaa kirkastamaan ihoa ja vähentämään tulehdusta, joten voit…

1. Hoitaa silmänalusia. Liota kaksi vanupalloa jäähtyneessä kahvissa. Väännä ne sen jälkeen kuivaksi ja laita suljettujen silmiesi päälle 10 minuutiksi.

2. Tehdä kuorinnan itsellesi ja taistella myös selluliittia vastaan. Sekoita yksi kupillinen (noin 2,3 desiä) kahvinporoja, puolikas kupillinen (noin desi) sokeria ja yksi kupillinen kookosöljyä keskenään ja hiero seosta ihoosi suihkussa.

3. Tehdä hiuksia tuuhentavan seoksen. Sekoita vain kahvinporoja hoitoaineen sekaan, hiero ja huuhtele.

4. Hoitaa ihoasi, jos olet palanut auringossa. Upota pesulappu laimennettuun, kylmään kahviin ja aseta se auringossa palaneille alueille.

5. Saada kiiltoa tummiin hiuksiin. Shampoolla pesun jälkeen kastele hiuksesi kylmällä kahvilla, odota 10 minuuttia ja huuhtele.

6. Tehdä ikääntymisen merkkien vähentämisessä auttavan kasvonaamion. Yhdistä puolikas kupillinen kahvinporoja ja puolikas kupillinen kaakaojauhetta. Lisää joukkoon kupillinen täysmaitoa ja teelusikallinen hunajaa. Anna seoksen olla kasvoillasi 15 minuuttia ja huuhtele se pois.

Voit katsoa Healthin tekemän videon alta:

Lähde: Health