Tee tätä seksin jälkeen ja parisuhteesi kiittää

Tämä kiva tapa voi parantaa parisuhdettasi.

Kanadan Mississaugassa sijaitsevan University of Toronto Mississaugan tekemän tutkimuksen mukaan halailu ja hempeily seksin jälkeen voi parantaa parisuhdettasi. Archives of Sexual Behaviorissa julkaistu tutkimus osoitti, että suuteleminen, hyväily ja rakastava jutustelu seksin jälkeen olivat kaikki kytköksissä parempaan tyytyväisyyteen niin seksuaalisesti kuin parisuhteenkin suhteen.

Women’s Healthin mukaan tutkimuksessa mukana olleet vanhemmat hyötyivät eniten tästä seksin jälkeisestä läheisyydestä. Myös naiset vaikuttavat hyötyvän siitä enemmän, vaikka miehetkin kertoivat sen parantaneen parisuhdetta ja seksielämää.

Lisensoitu avioliitto- ja seksiterapeutti Kat Van Kirk kertoi Women’s Healthille oksitosiinin olevan todennäköisesti tärkein tekijä ilmiön takana. Oksitosiiniin viitataan usein rakkaushormonina, sillä sitä vapautuu miellyttävän fyysisen kontaktin myötä ja sen on osoitettu lisäävän läheisyyttä.

Pysyminen fyysisesti toista lähellä seksin jälkeen voi toimia myös sanattoman viestinnän muotona.

”Se voi auttaa rentoutumaan, estää kivun – fyysisiä tai emotionaalisia – tunteumuksia ja auttaa vahvistamaan kumppaniasi siitä, että olet sitoutunut häneen”, Van Kirk kommentoi.

Muita hyötyjä on esimerkiksi se, että läheisyys voi johtaa lisäseksiin.

”Halailu voi pitää sinut kiihottuneena toista seksikertaa varten”, Van Kirk kertoi.

Women’s Healthin mukaan seksin jälkeen kannattaisi pyrkiä halailemaan ja hellimään toista yli 15 minuutin ajan – näin ainakin tutkimukseen osallistuneet henkilöt, jotka kertoivat olevansa onnellisimpia parisuhteissaan, tekivät.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.