Varmista, että sinun laatikostasi löytyvät nämä asiat.

Tietyt asiat on hyvä olla käden ulottuvilla silloin, kun sänkyä käytetään yhdessä tai yksin muuhunkin kuin nukkumiseen. Näistä asioista koostat täydellisen ”touhulaatikon”.

Nämä asiat tulisi löytyä jokaisen naisen yöpöydän laatikosta:

1. Seksilelut

Seksilelut on kehitetty sitä varten, että saisit nautintoa enemmän ja nopeammin. Tarpeistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuu, millaiset lelut ovat sinun juttusi.

2. Liukuvoiteet

Mitä märempi, sen parempi. Mitä enemmän liukuvoidetta käytät, sitä mukavampi kokemus yleensä on. Liukuvoiteita on vesi-, silikoni- ja öljypohjaisia.

Vesipohjaiset ovat käteviä, sillä ne eivät tahraa ja ne voi vain pyyhkiä lopuksi pois. Ne tosin eivät ole niin pitkäkestoisia aktin aikana, joten joudut todennäköisesti lisäilemään liukuvoidetta uudestaan.

Silikonipohjaisten liukuvoiteiden etu on niiden hyvä koostumus, eikä niitä tarvitse lisäillä uudestaan. Vältä silikonipohjaisten liukuvoiteiden käyttöä lateksisten seksilelujen kanssa, sillä ne voivat pilata ne ajan saatossa. Silikonia ei myöskään ole niin helppoa puhdistaa iholta ja lakanoista.

Jotkut käyttävät myös öljypohjaisia liukuvoiteita, mutta niiden tulisi olla aina vain hätätilanteita varten. Ne on vaikea poistaa sisältäsi, eivätkä ne sovellu käytettäväksi kondomin kanssa. Keittiöstä löytyvät öljyt kannattaa jättää alkuperäistä tarkoitustaan varten. Kookosöljyä ei voida varsinaisesti suositella liukuvoidetarkoitukseen, mutta se on kodin öljyistä turvallisin vaihtoehto.

3. Kynttilät

Mikään ei muuta tunnelmaa seksikkääksi niin hyvin, kuin kynttilän valo. Unohda kuitenkin tuoksukynttilät ja pitäydy perinteisissä versioissa, sillä eri tuoksut voivat herättää eri ihmisissä epätoivottuja reaktioita.

4. Kosteuspyyhkeet

Kaikki tietävät, että hekuman hetken jälkeen pitää suorittaa pientä siistiytymistä, ennen kuin voi tehdä mitään muuta. Kosteuspyyhkeet tuntuvat iholla miellyttävämmiltä kuin tavallinen talous- tai wc-paperi ja ovat myös huomattavasti parempi vaihtoehto kuin itsensä pyyhkiminen sängystä löytyneeseen vaatekappaleeseen tai lakanoihin.

Lähde: Marie Claire