Tätä koronan sairastaneet eivät enää kykene syömään – ”Maistuu kauhealta ja mädäntyneeltä…”

Olet varmasti kuullut, että koronan yksi oire voi olla se, että menettää haju- ja makuaistin.

Nämä aistit alkavat yleensä jossakin vaiheessa toimia, mutta jotain on silti voinut muuttua. Best Life-sivustolla kerrotaan erikoisesta havainnosta, josta monet koronan sairastaneet ovat kertoneet. Kyseessä on eräs syötävä asia, jota he eivät enää voi syödä, koska se maistuu heidän mielestään niin pahalle.

Mayo -klinikan julkaiseman analyysin mukaan 41 prosenttia heistä, jotka ovat sairastaneet koronan, ovat kertoneet menettäneensä haju- ja makuaistinsa. Vaikka nämä aistit alkavat yleensä jossakin vaiheessa toimia, eivät usein sillä tavalla kuin ennen sairastumista. On yksi asia, jota monet eivät voi enää syödä. Se on sipuli, joka maistuu heidän mielestään vastenmieliseltä, kauhealta tai jopa mädäntyneeltä.

Sipuli ei ole ainoa asia, jonka mausta osa koronan sairastaneista, haju- ja makuaistin takaisin saaneista, ovat valittaneet. Joidenkin mielestä nimittäin lihavalmisteet ovat alkaneet maistua bensiiniltä. Viinikin maistuu joidenkin mielestä öljyiseltä.

Vääristynyt haju- tai makuaisti ei ole ainoa asia, jonka korona voi jättää jälkeensä. Osa niistä voi olla tätä paljon vakavampia oireita. Joten muistakaahan suojautua mahdollisimman hyvin koronan tartunnalta!

Lähde: Best Life


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.