Tapasi syödä hampurilaisia voi kertoa sinusta paljon – lue kuvaukset

Suositpa sitten haarukkaa ja veistä tai sämpylätöntä versiota, voi tapasi syödä hampurilaisia paljastaa sinusta paljon.

Sanotaan, että olet mitä syöt, mutta enemmän sinusta voi kuitenkin kertoa se, miten syöt. Tätä mieltä on ainakin Delish-sivusto, joka selvitti, mitä tapasi syödä hampurilaisia kertoo sinusta ihmisenä.

Apuna Delishillä oli Juliet A. Boghossian, käyttäytymiseen liittyvä ruoka-asiantuntija ja Food-ology-sivuston perustaja, joka on vuosien ajan tutkinut ihmisiä ja huomannut, että syömistavat kertovat paljon siitä, minkälainen ihminen on.

Alta voit lukea, mitä sinun tapasi syödä hampurilaisia kertoo sinusta.

Syöt hampurilaisesi ilman sämpylää

Jos jätät sämpylät väliin, olet vapaa sielu. Ensimmäisellä vilkaisulla olisi helppo ajatella, että tällainen henkilö on erittäin kurinalainen, mutta todellisuudessa he ova vähemmän joustamattomia ja enemmän vapaan sielun omaavia. Boghossianin mukaan jos tilaat burgerin ilman sämpylää, haluat välttää houkutuksen kokonaan: se on poissa silmistä ja poissa mielestä, joten silloin ei tarvitse murehtia hiilareille houkutukselle antautumisesta – tai sitten vain kenties noudatat gluteenitonta ruokavaliota tai olet allerginen sämpylän aineksille.

Heität palasia pois

Olet saattanut törmätä tällaiseen henkilöön ulkona syödessäsi tai kenties olet itse tällainen: tilaat hampurilaisen sellaisenaan, mutta syödessä haukkaat palasen sämpylää ja sitten napsit siitä palasia irti ja heität ne pois. Tai jätät puolivälissä tomaatin pois hampurilaisen välistä, koska toteat, että se on siinä vaiheessa liikaa. Tällainen tyyppi uskoo, että vaihtelu on elämän mauste, mutta suosii itse kontrollissa olemista. Jos olet tällainen, sinua on saatettu joskus kutsua kontrollifriikiksi, mutta sinä vain tiedät, mistä pidät etkä epäröi tavoitella sitä. Pidät itse oman kohtalosi ohjat käsissäsi ja päätät, mikä on hyvästä sinulle.

Käytät haarukkaa ja veistä apuna

Saatat saada hieman kummaksuvia katseita – paikasta riippuen – jos syöt hampurilaisesi käyttäen haarukkaa ja veistä. Boghossianin mukaan tällaiset ihmiset ova yleensä toisinajattelijoita, joilla on vahvaa johtamispotentiaalia, koska eivät välitä mitä muut ajattelevat heistä tai heidän päätöksistään. Jos sinulla on tapana syödä hampparit näin, se myös osoittaa, että olet hieman siisteydestä intoileva, joka tykkää pitää asiat asianmukaisena ja siistinä, mutta suurempi asia kuitenkin on se, että et välitä, jos ihmiset tuijottavat. Teet omaa juttuasi ja se on cool. Jos tämän tavan lisäksi koetat saada täydellisessä suhteessa sämpylää, pihviä, juustoa, salaattia ja muita välissä olevia jokaiseen suupalaasi, sinulla on taipumusta olla myös erittäin järjestelmällinen.

Syöt hampurilaisesi sellaisenaan

Kun joku töissä tilaa lounasta kaikille, olet porukan MVP (most valuable player, mutta tässä tapauksessa person). Sinä et ota monimutkaista tilausta, et aiheuta kohtausta – sinä vain hotkaiset hampparisi ja nautit jokaisesta puraisusta. Tällaiset ihmiset ovat Boghossianin mukaan mukavuutta etsiviä ja perinteitä noudattavia, joten sinun lautaseltasi tuskin löytyy erikoissämpylää hassuilla lisukkeilla. Pohjimmiltaan tällaiset tyypit ovat kuitenkin joukkuepelaajia, joilla on taipumus kulkea virran mukana. He ovat rentoja ystäviä, joilla ei ole aikaa draamalle.

Tunnistitko itsesi sinun suosimasta syömistavasta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Delish


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.