Kansainvälisessä tutkimuksessa selvitettiin keskimääräinen aika sille, miten nopeasti naiset saavat orgasmin.

Orgasmin saaminen on yksilöllistä ja jokaisella sen saavuttaminen vie oman aikansa. Daily Mail kuitenkin kertoo tutkimuksen selvittäneen, että keskimäärin naisilla kestää 13 minuuttia ja 25 sekuntia saada orgasmi yhdynnän aikana.

Tutkimuksessa naisia pyydettiin laittamaan sekuntikello käyntiin, kun he kiihottuivat seksuaalisesti ja pysäyttämään sekuntikello, kun he saivat orgasmin. Tutkijat määrittelivät kiihottumisen ”voimakkaaksi haluksi harrastaa seksiä eroottisen ärsykkeen seurassa, minkä aiheutti heidän kumppaninsa, audiovisuaalinen tapa tai molemmat”.

Journal of Sexual Medicinessa julkaistun tutkimuksen mukaan orgasmin saaminen kesti naisilla 5 minuutista ja 42 sekunnista hieman yli 21 minuuttiin. Tutkijat tulivat siihen lopputulokseen, että keskimääräinen aika orgasmin saavuttamiseen oli 13 minuuttia ja 25 sekuntia.

Lähes yhdeksän kymmenestä osallistujasta kertoi, että orgasmiin liittyvät tuntemukset kestivät kauemmin, kun he olivat yhdynnässä miehen päällä. Noin yksi kuudesta osallistujasta kuitenkin kertoi, ettei koskaan saanut orgasmia yhdynnän aikana.

Tutkimukseen osallistui 645 heteronaista 21 eri maasta ja he kaikki olivat joko naimisissa tai pitkässä parisuhteessa. Osallistujien keski-ikä oli 30 vuotta, mutta tutkijat totesivat, ettei naisten ikä tai heidän suhteensa kesto vaikuttanut merkittävästi siihen, miten kauan orgasmin saamisessa kesti.

Lähde: Daily Mail