Tämä hyvin erikoinen asia voi kertoa sinulle, että olet sairastunut syöpään.

Syöpään sairastuminen on asia, jota moni meistä voi pelätä. Moni voi stressata sitä, että esimerkiksi itse sairastuu, tai että läheinen sairastuu syöpään.

Moni saattaa myös stressata omia elämänvalintojaan ja sitä, voivatko ne aiheuttaa syöpää. Onneksi useat syövät ovat kuitenkin hoidettavissa, varsinkin, jos ne havaitaan ajoissa.

Esimerkiksi rintasyöpä on mahdollista havaita hyvissä ajoin, jos omaa varustustaan tarkkailee ja tutkii säännäöllisesti kyhmyjen varalta. Myös ihosyöpä voidaan havaita hyvissä ajoin, jos erikoisen luomen käy näyttämässä lääkärille heti, kun epäilys herää.

Jo lääkärikäyntiä ennen voi kuitenkin havaita merkin, joka voi kertoa, että sinulla on syöpä.

Lääkärit nimittäin kertovat useista tapauksista, joissa potilas on jo ennen lääkärikäyntiään nähnyt unen, joka on vaikkapa varoittanut potilasta siitä, että hänellä on melanooma. Kun potilas on unen nähtyään tullut lääkäriin, on lääkäri todella todennut aikaisen melanooman.

Jos sinulla siis on uni, joka kertoo sinulle, että olet sairastunut tai sinulla on syöpä, kannattaa varmuuden vuoksi käydä lääkärissä, sillä alitajuntasi voi yrittää varoittaa sinua!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life