Monen muun lisäksi myös Jennifer Aniston on kärsinyt uniongelmista. Nyt tähti in kuitenkin saanut ongelmansa taakseen.

Ikävä kyllä uni- ja nukahtamisvaikeudet ovat nykyisin todella tuttuja monelle meistä. Moni meistä kärsii toistuvasti vaikeuksista saada unta tai nukkua tarpeeksi laadukkaasti, ja ikävä kyllä unen puute voi aiheuttaa isojakin ongelmia meille.

Meidän tavallisten tallaajien lisäksi myös julkkikset voivat kärsiä tästä ikävästä vaivasta. Esimerkiksi Frendeistä tuttu, iki-ihana Jennifer Aniston on kertonut, että hän kärsi pitkään univaikeuksista. Sen seurauksena hän muun muassa ei jaksanut treenata, hän söi huonosti ja hänellä oli tummat silmänaluset.

Mikä Anistonin kohdalla siis auttoi?

Tähti kertoo, että hän aloitti tietynlaisen iltarutiinin tekemisen joka ilta, ja se auttoi häntä lopulta voittamaan uniongelmansa. Aniston kertoo, että hänen iltansa alkaa rentoutumisella, johon kuuluu esimerkiksi joogaa tai venyttelyä. Hän myös laittaa puhelimen syrjään illalla, eikä enää vilkuile sitä. Lisäksi Aniston ryhtyi menemään nukkumaan joka ilta samaan aikaan. Tämä yhdistelmä auttoi hänen univaikeuksiinsa, ja tähti suosittelee samaa muillekin.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life