Hunaja ja kaneli ovat kestosuosikkeja, jotka auttavat laihtumaan ja tekevät hyvää myös terveydelle.

Hunaja on luonnollinen hiilihydraatin lähde, joka tarjoaa nopeasti energiaa. Hunaja on myös voimakas immuunijärjestelmän tehostaja, se auttaa parantamaan ruoansulatusta ja taistelemaan sairauksia vastaan. Hunajassa on myös mineraaleja, kuten rautaa, natriumia, kaliumia ja kalsiumia ja vitamiineja, kuten riboflaviinia, C-vitamiinia ja B6-vitamiinia, lisäksi se sisältää kuitua.

Kaneli on vahva antioksidantti ja sillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Kaneli voi auttaa parantamaan sydämesi terveyttä, sekä säätää verensokeriasi ja parantaa aivojesi toimintaa. Kaneli voi myös auttaa laihtumisessa, sillä se nopeuttaa aineenvaihduntaa, estää ruokahalua ja auttaa polttamaan rasvaa.

Näin valmistat hunaja-kaneli juoman:

Näiden kahden luonnollisen aineen yhdistelmä voi parantaa yleistä terveyttäsi. Tässä on hunaja-kaneli juoman resepti, joka voi auttaa sinua laihtumaan nopeasti ja voimaan hyvin.

Ainekset:

1 rkl luomuhunajaa
1 tl luomukanelia
1 lasillinen vettä (parempi on, jos vesi on suodatettua)

Keitä vesi. Lisää kaneli veteen ja anna jäähtyä 15 minuuttia. Lisää sen jälkeen hunaja ja sekoita se hyvin.

Milloin juoda juomaa, jotta saat parhaat tulokset?

  1. Varhain aamulla

Terveyden ja painonpudotuksen edistämiseksi on hyvä tapa aloittaa päivä hunaja-kaneli juomalla. Juo seos heti kun heräät. Odota 30 minuuttia ennen kuin syöt aamiaisen.

Hunaja ja kaneli aamulla auttavat parantamaan aineenvaihduntaa, ruoansulatusta ja antavat energiaa.

  1. Aterioiden välissä

Sen sijaan, että syöt epäterveellisiä naposteltavia aterioiden välissä, juo hunaja-kaneli juomaa. Kaneli auttaa alentamaan verensokeria, joka vaikuttaa suotuisasti painonpudotukseen.

  1. Ennen nukkumaanmenoa

Hunaja on loistava korvike, kun kaipaat jotain makeaa. Kaneli auttaa ruoansulatuskanavasi palautumaan yön aikana. Juo seos ennen nukkumaanmenoa välttääksesi epäterveelliset vaihtoehdot. Hunaja auttaa myös nukkumaan paremmin.

Muista, että kanelia ei tule nauttia kuitenkaan päivässä liian suuria määriä.

Jaa tämä vinkki myös ystäville!

Lue myös, miten muuten voit hyödyntää hunajaa.

Lähde: Women Daily Magazine