Eri horoskooppimerkeille on omat, sopivat Disneyn prinsessansa.

Yksi pitää eniten Arielista, toinen Lumikista ja kolmas vannoo Meridan nimeen – lähes jokaisella on oma suosikkinsa Disneyn prinsessoista (virallisista tai epävirallisista), mutta onko suosikkisi kuin sinä? Voit selvittää sen lukemalla alta, kuka prinsessoista olet horoskooppimerkkisi perusteella.

Oinas: Mulan

Kuin oinas, otat aina tilanteet haltuun ja johdat muita – etenkin vaikeissa tilanteissa ja jopa silloin, kun ”vaikea tilanne” tarkoittaisi sitä, että pukeudut mieheksi ja hiippailet ulos vanhempiesi talosta yöllä, jotta voit liittyä armeijaan ja päihittää vastustajat. Kuin Mulan, sinäkään et istu seuraamassa sivusta, mutta toisinaan saatat olla liian impulsiivinen, joten huolehdi, että rinnallasi on aina luotettava lohikäärme (tai ihminenkin käy) rauhoittelemassa sinua.

Härkä: Tähkäpää

Härät ovat tunnettuja jääräpäisyydestään, mutta jos ilkeä noita lukitsee sinut torniin ja ainoa tapa päästä pois sieltä on hiustesi avulla, kutsut sitä jääräpäisyyden sijaan sinnikkyydeksi. Kuin Tähkpää, olet kärsivällinen ystävä ja yleensä sinulla on jalat maassa -tyyppinen näkemys elämästä.

Kaksonen: Jasmine

Sinut tunnetaan monipuolisuudestasi ja taidostasi mennä virran mukana – kuin Jasmine teki paetessaan sulttaanin palatsista ja päätti elää maalaisena huvikseen. Vaikka hän sai hieman apua Aladdinilta, kun asiat alkoivat mennä pieleen ja toinen käsi oli vaarassa, ei Jasmine ilman sopeutumiskykyään olisi kenties selvinnyt pinteestä pois kaikkien raajojensa kera. Kaksoset myös tylsistyvät helposti, minkä takia onkin tärkeää, että löydät rinnallesi kumppanin, jolla on taikamatto, jonka avulla voit mennä minne tahansa – tai unohdat koko kumppanin ja nautit taikamatolla matkustelusta omin päin.

Rapu: Megara

Megara ei ole virallinen Disneyn prinsessa, vaikka prinsessa onkin mentyään naimisiin Herculesin kanssa. Ravut ovat todella yhteydessä omiin tunteisiinsa, mikä valitettavasti tarkoittaa, että he voivat kantaa kaunaa ja pitkään. Joten esimerkiksi jos puolijumala poikaystäväsi muutti Olympus-vuorelle ilman sinua, olisit suuttunut siitä koko lopun elämäsi. Puolijumala poikaystäväsi kuitenkin ymmärtää sinua, joten koeta näytellä edes hieman yllättynyttä, kun hän luopuu kuolemattomuudestaan viettääkseenseuraavat 60 vuotta kanssasi maan päällä.

Leijona: Merida

Leijonat nauttivat huomiosta ja sen keskipisteenä olemisesta. Kesyttämättömät, punaiset hiukset kuin Meridan auttavat tässä, mutta jos se ei ole mahdollista, luovuutesi ja sosiaalisuutesi pitäisi riittää. Leijonat myös rakastavat urheilua ja ulkoilmaa, mikä antaa oivan mahdollisuuden harrastaa vaikkapa jousiammuntaa.

Neitsyt: Lumikki

Kun sinulta kysytään vahvuuksiasi, mainitset ensimmäisenä sen, kuinka kiinnität huomiota yksitysikohtiin. Muut, kuten seitsemän pientä kääpiötä, saattaisivat kutsua sinua perfektionistiksi, mutta sinua se ei hetkauta ja olet sellainen kuin olet.

Vaaka: Pocahontas

Vaa’at laittavat aina toiset itsensä edelle – ”toiset” eli siis pesukarhut, kolibrit, puhuvat puut ja uudisasukkaat, jotka ovat tulleet viemään maasi. Tämän takia merkin symboli on vaaka, koska sinä, kuin Pocahontaskin, arvostat reiluutta ennen kaikkea ja tiedät, että jokaisella kivellä ja puulla ja olennolla on henki, sielu ja nimi.

Skorpioni: Elsa

Elsa ei ole virallisten prinsessojen joukossa ja miksipä olisikaan – onhan hän kuningatar. Tässä listauksessa Elsa kuitenkin on mukana. Horoskooppimerkeistä kahdeksas on intensiivisimmästä päästä kera kunnianhimon ja intohimoisen halun pitää asiat kontrollissaan. Skorpioni on myös vesimerkki ja jäätyessään vesi muuttuu jääksi, mikä sopii hyvin jääkuningatar Elsaan. Vaikka Elsan teemalaulun nimi on Let it Go (suomalainen versio on Taakse jää), on siinä kuitenkin kyse siitä, ettei pitäisi pelätä omia voimiaan. Tuuleen jäiseen siis nosta sä pääs!

Jousimies: Belle

Jousimiehet pitävät vapauttaan arvossaan, joten jos löydät itsesi lukitusta linnasta puhuvien esineiden ja murjottavan hirviön kera, tuskin olet kovin iloinen. Kuten Belle, rakastat oppimista, mutta tämä uteliaisuus voi toisinaan johtaa kiipeliin – kuten sinne siipeen, jonne oli ehdottoman kiellettyä mennä.

Kauris: Tiana

Kauris on merkeistä käytännöllisin ja kurinalaisin, minkä myötä voit hyvin samaistua Tianan unelmaan oman ravintolan avaamisesta. Prinsessan elämä on sopivampaa muille. Kauriit myös vihaavat sitä, kun jokin tulee heidän tielleen kesken heidän pyrkimysten olla paras, joten kuin Tiana, sinä olet erittäin pettynyt, jos muutut sammakoksi matkalla kohti herkuttelijoiden tähteyttä.

Vesimies: Tuhkimo

Vesimiehet ovat ystävällisiä ja kuin Tuhkimo, sinäkin saat keskustelun aikaiseksi lähes jokaisen kanssa, jopa niiden hiirten kanssa, jotka asustavat huoneessasi. Eksentrisyytesi tekee sinusta rakastettavan, mutta se voi toisinaan olla esteenäkin.

Kalat: Ariel

Kalat haaveilevat ja ovat näin paljon enemmän introspektiivisempiä kuin muut merkit. Tämä ominaisuus voi auttaa sinua, kun vaihdat äänesi jalkoihin merinoidan luona, mutta voi taas olla hidaste, kun koetat hurmata rannikkoalueen ihanan prinssin. Ole varovainen, etteivät haaveesi vie liikaa aikaasi tai kuten Ariel, saatat muuten viettää päiväsi miettin, missä kaikki ovat sen sijaan, että olisit itse heidän joukossaan.

Sopiiko sinun lempiprinsessasi horoskooppimerkkiisi? Kommentoi alla!

Lähde: Cosmopolitan