Monilla on tapana laulaa biisien mukana kotioloissa ja tulkita niitä tunteella.

Samaa tekee myös hurmaava pikkupoika Isaac Kearney, joka kovaa vauhtia valloittaa ihmisten sydämiä TikTokin välityksellä. Isaacista on julkaistu TikTokissa useita videoita, joissa hän laulaa, huulisynkkaa tai soittaa mukana eri artistien hittibiisien soidessa taustalla.

Englannin Liverpoolista kotoisin oleva Isaac on 3-vuotias, hän Florence-tytön isoveli ja hänellä on Wolf-Hirschhornin oireyhtymä. TikTokissa julkaistujen videoiden perusteella Isaac myös rakastaa musiikkia ja on todella taitava tulkitsija.

Isaac on saanut jopa viihdemaailman tähtien huomion esityksillään. Etenkin tunteella tulkittu huulisynkkaus Whitney Houstonin esittämän I Have Nothing -hitin tahtiin on lähtenyt leviämään netissä, ja muun muassa Oscar-palkittu näyttelijä Viola Davis sekä Houstonille omistettu Instagram-sivu ovat jakaneet Isaacin esityksen seuraajilleen.

”Isaac lämmittää sydäntäsi herttaisella esityksellään”, Houstonin sivulla on kirjoitettu videon yhteyteen.

”Paras tulkinta ikinä kappaleestani”, I Have Nothing -kappaleen kirjoittanut David Foster kommentoi Isaacin esitystä Instagramissa Good News Movementin sivulla.

Voit katsoa Isaacin tulkinnan alla olevalta Instagram-videolta. Sen alta löydät pari muuta Isaacin esitystä TikTok-upotuksina ja lisää videoita Isaacista täältä.

Jos upotus ei näy tai toimi, löydät sen täältä.

@melissakearney65

Yes you guessed it! ##philcollins AGAIN 😂🥁 Isaac is obsessed with his drums & this song ##isaackearney ##drummer ##foryou

♬ original sound – ISAAC KEARNEY

Jos upotus ei näy tai toimi, löydät sen täältä.

@melissakearney65

Bohemian Rhapsody 💙 ##fy ##fyp

♬ Bohemian Rhapsody – The Bohemian Champions