Tällainen uudenvuodenlupaus sinun pitäisi tehdä horoskooppimerkkisi perusteella

Uusi vuosi on juuri alkanut, mutta vielä ei ole liian myöhäistä tehdä uudenvuodenlupausta.

Vuoden vaihtuessa moni tekee jonkinlaisen uudenvuodenlupauksen ja vaikka vuosi 2020 on juuri alkanut, voi lupauksen vielä tehdä. Jos kuitenkin idea lupausta varten on hukassa, voit turvautua tähtien apuun uudenvuodenlupauksesi kanssa.

Alta voit lukea, minkälainen lupaus sinun pitäisi tehdä horoskooppimerkkisi perusteella.

Kauris (22.12. – 19.1.)

Kauriilla on tapana kukoistaa to do -listojen kohtia suorittamalla, mutta usein näiltä listoilta jää uupumaan romantiikka. Kauriin uudenvuodenlupaus onkin lisätä romantiikka niin itsensä (esim. hemmottelemalla itseä upeilla alusvaatteilla) kuin kumppaninsa (esim. kynttiläillallinen kerran kuukaudessa) suhteen.

Vesimies (20.1. – 19.2.)

Uuden vuoden aikana vesimiehen kannattaa valita pelko, joka pidättelee heitä ja kohdata se rohkeasti. Olipa kyse sitten välien katkomisesta myrkylliseen ystävään tai korkeiden paikkojen kammon poistamisesta benjihypyllä, on pelon kohtaaminen mieltä piristävä teko, joka antaa virtaa pitkin vuotta.

Kalat (20.2. – 20.3.)

Kalat osaa hyvin lukea toisten ihmisten tunteita, mutta omat tunteet ja tarpeet pitäisi myös muistaa tuoda esiin. Siksi tämän merkin uudenvuodenlupaus onkin olla suorempi ihmisten kanssa ja vaatia sitä, mitä himoitsee, oli kyse sitten avusta lasten kanssa kotona tai palkankorotuksesta töissä.

Oinas (21.3. – 19.4.)

Sosiaalisella oinaalla on paljon ystäviä ja tuttuja, mutta onnellisen sosiaalisen elämän salaisuus piilee kuitenkin aidoissa ja syvissä ystävyyssuhteissa kuin pinnallisemmissa ihmissuhteissa. Oinaan kannattaa tehdä itselleen tärkeimpien ihmissuhteiden vaalimisesta ja hoitamisesta yksi tämän vuoden tärkeimmistä seikoista.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Härkä osaa olla härkäpäinen, kun on kyse terveyteen liittyvistä tavoitteista ja muutoksista; ne jäävät helposti tekemättä. Muutokset ovat kuitenkin itsestä kiinni ja tänä vuonna härän uudenvuodenlupaus onkin todella laittaa asiat terveysrintamalla kuntoon niin ruokavalion kuin liikunnan suhteen.

Kaksoset (21.5. – 20.6.)

Kaksosten on aika lopettaa eri projekteilla leikittely ja todella sitoutua johonkin pitkäkestoisesti. Esimerkiksi jos mielessä on pitkään pyörinyt ajatus blogin pitämisestä, on uuden vuoden aikana hyvä viimein ruveta tuumasta tekoon ja osoittaa itselleen, että todella pystyy toteuttamaan aikeensa.

Rapu (21.6. – 22.7.)

Ravun kannattaa laajentaa maailmaansa matkustelemalla. Viikonloppureissu kotimaan kamaralla uuteen paikkaan, eteen tuleviin matkamahdollisuuksiin tarttuminen ja oman, suuren seikkailun suunnittelu tuovat jännitystä uuteen vuoteen ja vievät ravun pois mukavuusalueeltaan kokemaan uutta.

Leijona (23.7. – 22.8.)

Loistokuutta ja varallisuutta himoitsevalla leijonalla on paha tapa elää yli varojensa. Siksi tämän merkin uudenvuodenlupaus onkin alkaa säästää rahaa. Tuhlailun hillitseminen tuo myös hieman rauhaa kiireiseen, riehakkaaseen leijonan elämään.

Neitsyt (23.8. – 22.9.)

Neitsyt on usein pikkutarkka, joten tälle merkille paras lupaus on olla lupaamatta mitään ja sen sijaan välttää omien vikojen ylianalysointia niin paljon. Pohjimmiltaan kyse on siitä, että haastaa itsensä hidastamaan, rentoutumaan ja nauttimaan uudesta vuodesta.

Vaaka (23.9. – 23.10.)

Puhelin on usein kuin liimattu vaa’an käteen ja aikaa kuluu paljon sosiaalisessa mediassa. Vaa’an uudenvuodenlupaus onkin valita yksi päivä viikosta, jolloin ei käytä sosiaalista mediaa lainkaan. Se tekee hyvää eikä somea ehdi tulla yhden päivän aikana ikävä.

Skorpioni (24.10. – 22.11.)

Läheisilleen uskollinen ja todella suojeleva skorpioni lämpenee hitaasti uusille tuttavuuksille. Uuden vuoden aikana tähän on hyvä tehdä muutos. Uusiin ihmisiin tutustuminen antaa skorpionin läheisille heidän kaipaamaansa tilaa ja muuttaa skorpionin käsityksiä omista sosiaalisista taidoistaan.

Jousimies (23.11. – 21.12.)

Jousimies yrittää mahduttaa 24 tuntiin kaiken mahdollisen, vaikka ei tarvitsisi. Uusi vuosi saakin terveellisemmän ja onnellisemman alun, kun jousimies hidastaa vauhtiaan. Uudenvuodenlupaus tälle merkille onkin huolehtia siitä, että nukkuu tarpeeksi (mielellään noin 8 tuntia) ja panostaa itsestään huolehtimiseen.

Lähde: Pure Wow


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.