Nude Yoga Girl -nimen takana kuviaan julkaisevan naisen upeat kuvat ovat saaneet paljon huomiota.

Instagramilla, kuten monilla muillakin sosiaalisen median sivustoilla, on tarkat ohjeet alastomuuden suhteen. Nude Yoga Girl -nimeä käyttävä, anonyyminä muuten pysyttelevä nainen on onnistunut kuitenkin julkaisemaan sensuelleja alastonkuvia ilman sääntöjen rikkomista.

Marraskuun alussa Instagram-tilinsä perustanut 25-vuotias malli ja valokuvaaja julkaisee kuvia itsestään tekemässä vaativia jooga-asentoja. Kuvat ovat mustavalkoisia ja sensuelleja; hyvällä maulla toteutettuja eikä vartalon intiimejä puolia näy.

”Halusin kuvien näyttävän todella simppeliltä ja minimalistiselta. Ajattelin mustavalkoisen toimivan tähän parhaiten. Niin on myös helpompi peittää varjoilla kehon intiimit osat. Tosielämässä näemmä kaiken väreissä, mutta mustavalkoisena alastomuus ei tule niin aggressiivisesti esiin, vaan enemmän taiteellisella tavalla”, Nude Yoga Girl kertoi NY Magin The Cut:lle.

Nude Yoga Girl toteuttaa kuvansa pienessä kotistudiossa. Hän sanoi laittavabsa itse kaiken valmiiksi ja pyytää poikaystäväänsä ottamaan valokuvan, kun hän on valmis jooga-asentoon.

Instagram-tilin hän perusti, koska halusi yhdistää joogan ja valokuvaamisen puhtaalla tavalla sekä haluavansa kirjoittaa ja antaa ihmisille vinkkejä onnellisemman ja terveemmän elämän saamiseksi.

”Menneisyydessä isoin ongelmani oli, että näin virheitä kehossani jatkuvasti enkä voinut rakastaa itseäni täysin. Ei ole väliä, miltä näytät – kaikki näkevät virheitä ja tuntevat, etteivät pidä itsestään. Tililläni haluan inspiroida ihmisiä ymmärtämään, että jokainen on kaunis ja kykenevä uskomattomiin asioihin vartalollaan”, nuori nainen sanoi.

”Jooga auttoi minua hyväksymään kehoni sellaisenaan. Nykyisin ihmisillä voi helposti olla väärä ihanne kaunedesta ja siitä, mitä alastomuus todella tarkoittaa, koska se näytetään usein seksuaalisella ja epärealistisella tavalla”, hän jatkoi.

Katso alta muutama poiminta Nude Yoga Girlin upeista kuvista:

Löydät lisää hänen kuviaan täältä.

Lähde: NY Mag / The Cut