Taaperosta julkaistuista videoista on tullut erittäin suosittuja.

Parivuotias Grey on kesän kynnyksellä valloittanut ihmisten sydämet kohteliaalla käytöksellään. Herttaisesta taaperosta on julkaistu greyandmama-nimen alla TikTokissa videoita, joilla hänen äitinsä, Linda Meeker ojentaa hänelle jotain syötävää ja taapero suloisesti kiittää äitiään kerta toisensa jälkeen.

Greysta julkaistuja hyvän mielen videoita on katsottu kymmeniä miljoonia kertoja TikTokissa ja ne ovat alkaneet levitä myös muihin sosiaalisen median kanaviin, keräten edelleen miljoonia katselukertoja sekä satoja tuhansia tykkäyksiä. Sittemmin Meeker on tehnyt samannimisen greyandmama-profiilin myös Instagramiin, jotta Greysta julkaistut videot tavoittaisivat muitakin kuin TikTok-käyttäjiä.

Greyn äiti kertoi Good Morning Americalle, että taapero on todennäköisesti oppinut kohteliaisuuden vanhemmiltaan, jotka kiittävät toisiaan pienistä eleistä. Meeker alkoi julkaista videoita TikTokissa helmikuussa huvikseen eikä osannut odottaa, että Grey saisi miljoonayleisön.

Äiti paljasti, että kun Grey ei ole kiireinen ihmisten hurmaamisessa, hän pitää paloautoista, aurinkovoiteen levittämisestä, oliivien syömisestä sekä naapurustossa asuvan hanhen luona vierailemisesta.

Voit katsoa muutaman videon hurmaavan kohteliaasta taaperosta alta ja lisää videoita löydät niin TikTokista kuin Instagramista.

Tällä videolla Grey kiittelee äidin sijaan tätiään

Äidin mukaan tämä alla oleva video on Greyn ensimmäinen ’kiitos, äiti’ -video