Syö yhdessä, viestitä, suukottele ja naura – lue, miksi nämä asiat kannattaa tehdä päivittäin oman rakkaan kanssa

Näitä asioita kannattaa tehdä kumppanilleen päivittäin ja parisuhde kiittää.

Elämällä on taipumus olla välillä kiireistä sekä stressaavaa ja usein romanttiset ihmissuhteet kärsivät ensimmäisenä, toteaa Pure Wow. Kiireille ja väsymykselle voi kuitenkin laittaa kampoihin, ettei se pääse tekemään tepposiaan parisuhteelle.

Pure Wow’n mukaan jos alle listattuja asioita tekee päivittäin kumppanilleen tai kumppaninsa kanssa, pitää se parisuhteen vahvana, onnellisena ja rakastavana turvapaikkana elämän myrskyjen keskellä.

1. Yhteinen ateria

Lähes jokainen parisuhdeasiantuntija puhuu kumppanin kanssa omatun jonkinlaisen rutiinin tärkeyden puolesta, mutta se voi olla vaikeaa, jos aikataulut ovat täysin erilaiset. Helppo tapa ratkaista tämä tilanne on niin, että koettaa pitää huolta, että päivän aikana syö edes yhden aterian yhdessä. Tämä antaa mahdollisuuden hidastaa vauhtia, nauttia toisen seurasta sekä jakaa yhden positiivisen kokemuksen yhdessä joka päivä.

2. Viestitä

Tai soita. Tärkeää on, että pitää yhteyttä toiseen eikä tällaiset tavat vaadi paljon yritystä. Viestillä tai nopealla puhelulla voi kysyä, miten toisen päivä sujuu tai mitä hän haluaa syödä myöhemmin – sen ei tarvitse siis olla kovin ihmeellinen yhteydenotto. Pure Wow’n mukaan tällainen teko tuo lohtua, varmuutta ja kumppanuutta. Ja vaikka kumppanilla olisi kiire eikä hän ehtisi heti reagoida, on jo pelkällä eleellä väliä.

3. Suukottele

Ilman fyysistä läheisyyttä romantiikka haihtuu ja suhde muuttuu ystävyydeksi. Siksi on Pure Wow’n mukaan erittäin tärkeää suukotella omaa rakastaan niin usein kuin mahdollista. Tämä ei tarkoita sitä, että joka päivä pitäisi pitää kunnon vehtailuhetket tai harrastaa seksiä, vaan pikainen, hellä suukko päivässä voi tehdä ihmeitä parin väliselle fyysiselle yhteydelle.

4. Naura

Mitä enemmän naurat, sitä enemmän rakastat. Tämä on toteamus, jonka voisi nähdä motivaatiojulisteessa tai jossain ällön söpössä Instagram-julkaisussa, mutta Pure Wow’n mukaan se on totta. Vaikka sinä ja rakkaasi olisitte vahvoja, jokainen tuntee olevansa toisinaan pois tolaltaan ja nauraminen on se ihana lääke, joka tekee kaikesta siedettävää. Koeta siis löytää jotain, jolle sinä ja kumppanisi nauratte ja koeta saada se osaksi päivittäisiä rutiinejanne. Se voi olla oma sisäpiirin vitsi, pöhkö tanssiliike tai vaikka vain tokaisu lempisarjasta. Ajan viettäminen oman rakkaan kanssa naureskellen? Siitä on vaikea pistää paremmaksi.

Lähde: Pure Wow