Äiti onnistui taltioimaan suloisen hetken videolle ja jakoi sen internetissä muun maailman ihasteltavaksi.

Australialaisen Jackson-Rushfordin perheeseen syntyi pienet kaksoset tammikuun 4. päivä. Kristian ja Kristiana eivät malttaneet odottaa pääsyä maailmaan, vaan syntyivät 11 viikkoa ennen laskettua aikaa painaen kumpikin hieman alle kilon.

Nyt keskoskaksosia on ihasteltu ympäri maailman, kun heidän äitinsä Anthean julkaisema video on noussut viraalihitiksi. Videolla Kristian ja Kristiana ovat isänsä rinnan päällä ja pitävät toisiaan kädestä kiinni.

Amazing!!! Needs to go viral!!! our preemie twins Kristiana and Kristian! Born at just 28 weeks and 1 day! Weighed in at under a kilo each! #preemietwins

Julkaissut Anthea Jackson-Rushford 13. tammikuuta 2016

Sydäntä lämmittävää videota on katsottu Facebookissa jo yli 13 miljoonaa kertaa ja se on myös lisätty YouTubeen. Videon suosion jälkeen Anthea on myös julkaissut Facebook-profiilissaan lisää kuvia ja videoita kaksosista, joissa he edelleen vaikuttavat turvautuvan toisiinsa ja ovat käsikkäin.

Take 4!!! Note a preemie holding her soother herself!!!

Julkaissut Anthea Jackson-Rushford 19. tammikuuta 2016

Alla muutama Anthean julkaisema kuva:

Anthea on myös kertonut kaksosten kasvavan hyvin ja äiti on kiitellyt saamastaan tuesta. Löydät Anthean Facebook-profiilin täältä, mistä voit seurata lisää hänen päivityksiään kaksosten kasvusta.

Lähde: A Plus