Parisuhteessa olevat kaipaavat laadukkaampaa kommunikaatiota suhteeseensa.

Kommunikaatiolla on tärkeä merkitys terveen parisuhteen muodostamisessa ja ylläpitämisessä. Suurin osa parisuhteessa olevista kuitenkin kokee, että haluaisi laajentaa kommunikaatiokanaviaan kumppaninsa kanssa, kertoo The Independent.

McCainin teettämä tutkimus on paljastanut, että jopa kolme neljästä parisuhteessa olevasta henkilöstä toivoisi viettävänsä enemmän aikaa keskustelemalla kumppaninsa kanssa kasvotusten. Kuusi kymmenestä parista kokee olevansa tietämätön toistensa asioista, kun taas 15 prosenttia viettää enemmän aikaa olemalla tekemisissä julkkisten kanssa sosiaalisessa mediassa kuin kumppaninsa kanssa.

The Independentin mukaan yli kolmannes pareista päätyy juttelemaan toistensa kanssa esimerkiksi Whatsappin tai Facetimen kautta enemmän kuin kasvotusten. Keskimäärin parit viettävät tunnin ja kymmenen minuuttia päivässä toistensa seurassa.

McVain teetti tutkimuksen osana Here’s to Love -kampanjaansa ja siihen osallistui 2 000 parhaillaan parisuhteessa olevaa aikuista. Heistä 47 prosenttia myönsi toivovansa, että he käyttäisivät enemmän aikaa parempiin keskusteluihin.

Yksi helpoimmista tavoista saada lisää aikaa keskusteluille rakkaansa kanssa kiireisten päivien aikana on pyrkiä syömään päivällistä yhdessä. McCainin markkinointijohtaja Mark Hodge uskoo The Independentin mukaan, että yhdessä syömisellä voi olla huomattavan positiivinen vaikutus parisuhteeseen.

”Ymmärrämme, että ihmiset elävät kiireistä elämää ja voi toisinaan olla vaikea löytää aikaa toisilleen, mutta me uskomme aterioiden olevan täydellinen mahdollisuus istua alas ja viettää laatuaikaa rakkaansa kanssa”, Hodge sanoi.

The Independentin mukaan parit eivät ole ainoita, joille voi olla paljon iloa kasvotusten juttelemisesta. Tutkimus on nimittäin osoittanut, että perheen yhteisiin päivällishetkiin osallistuvilla teineillä on todennäköisemmin hyvät välit vanhempiensa kanssa – lue lisää täällä.

Lähde: The Independent

Kommentit

Kommenttia