Räväkkä sometähti kokeili, minkälaista jälkeä suomalaisilla tuotteilla saa aikaiseksi.

Sosiaalisesta mediasta pinnalle ponnahtanut amerikkalainen Jeffree Star on meikkitaiteilija, malli ja kauneusvloggaaja, jonka oma meikkikokoelma Jeffree Star Cosmetics on lanseerattu Suomessakin. Somessa aktiivisella Starilla on miljoonia seuraajia niin YouTubessa kuin Instagramissa.

Suurta suosiota nauttiva sometähti vieraili Helsingissä I love me -messuilla viime vuonna ja on nyt julkaissut reissuunsa liittyvän videon. Star kertoo vierailleensa Suomessa meikkikokoelmansa myötä ja sanoo käyneensä tutustumassa reissun aikana Sokoksen meikkiosastoon päättääkseen, tuleeko hänen oma merkkinsä sitä kautta saataville Suomeen.

Sokoksella vieraillessa Starille ehdotettiin, että hän kokeilisi meikkimerkkejä, joita ei voi ostaa Yhdysvalloissa.

”Nappasin ison kassin ja ostin mahdollisimman paljon meikkejä, jotta voin tehdä kunnon meikin”, Star sanoo.

Mukaan Helsingistä lähti Lumenen tuotteita, joita räväkästä tyylistä ja suorapuheisuudestaan tunnettu Star käyttää videolla meikin tekemiseen – eikä arastele laukoa mielipiteitään niistä, olivatpa ne sitten hyviä tai huonoja.

Kehuja saa etenkin meikkivoide, kun taas poskipuna saa täystyrmäyksen.

”Tämä näkymätön poskipuna. En kestä, tätä ei käytetä toiste”, Star sanoo ja nakkaa paletin menemään.

Star aikoo tulla vierailulle Suomeen uudelleen keväällä eikä luultavasti poistu silloin kuitenkaan tyhjin käsin.

”Olen aika yllättynyt, joten kun menen takaisin Suomeen, täytyy ehdottomasti napata (sieltä) lisää tavaraa mukaan”, meikkitaiteilija kertoo videon lopulla.

Suomelaiset ovat ottaneet videon innolla vastaan. YouTubessa sen kommenttiosioon ilmestynyt tietysti useita TORILLA TAVATAAN-kommentteja kuin suomalaisten kommentteja kotimaisesta kosmetiikasta ja kiitoksia siitä, että Star kokeili niitä.

”Torilleeee…. Tuntuu väärält kirjottaa toi meikkivideoon…”, yksi kommentoi videota suomeksi.

”Suomalaisena olen iloinen, että kerroit rehellisen mielipiteesi tästä merkistä”, kommenteissa viestitettiin Starille.

”Olin niin iloisesti yllättynyt, että tulit Suomeen ja käytit aikaa täällä saatavien meikkien testaamiseen”, eräs sanoi.

Videon alkupuolella nähdään myös otoksia Starin vierailulta Suomessa, mutta sen pääpaino on meikkien testaamisessa. Voit katsoa videon artikkelin yltä ja ottaa Starin YouTube-kanavan seurantaan täällä ja Instagramin täällä.