Kaksikko käy läpi parisuhteen eri vaiheita esittämällä erilaisia, tunnettuja rakkauslauluja.

James Cordenin isännöimästä The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmasta on syntynyt jälleen yksi uusi viraalihittivideo. Tällä kertaa Corden on yhdistänyt voimansa näyttelijä Anna Kendrickin kanssa ja yhdessä he esittävät soundtrackin rakkaustarinalle.

Videon idea siis on, että Kendrick ja Corden käyvät läpi parisuhteen eri vaiheita ensimmäisestä tapaamisesta avioliittoon, uskottomuuteen, eroon ja elämän jatkumiseen. Kaikki vaiheet esitetään siihen sopivien rakkauslaulujen avulla ja studioyleisön edessä kuvattu esitys on toteutettu yhdellä otolla kaksikon vaihtaessa vain lavasteista toiseen.

Rakkaustarinan alussa Kendrick esittää Aretha Franklinin I Say a Little Prayer -kappaletta samalla, kun valmistautuu lähtemään yöelämään. Kun hän kohtaa kuppilassa Cordenin, alkaa Corden laulaa Chris De Burghin Lady in Red -laulua.

Tästä rakkaustarina jatkuu muun muassa The Weekndin, Bruno Marsin, Shaggyn ja Adelen hittien sävyttämänä. Mahtava esitys on oiva osoitus siitä, kuinka taitavia laulajia sekä Kendrick että Corden ovat.

Voit katsoa rakkaustarinan soundtrackin jutun yltä.

Olemme julkaisseet aiemmin muita Cordenin ohjelmasta esiin nousseita videoita ja voit katsoa niitä lisää täältä.