Seksielämä numeroina: Näin monta kertaa keskimäärin harrastat seksiä elämäsi aikana

Tutkimus selvitti myös kuinka monta kertaa muita, niin rakkauteen kuin elämään ylipäänsä liittyviä, asioita tehdään keskimäärin elämän aikana.

Tutkimus on muuttanut muun muassa seksielämän numeroiksi ja selvittänyt, kuinka monta kertaa ihminen keskimäärin harrastaa seksiä elämänsä aikana. Quidcon teettämän tutkimuksen mukaan seksikertoja kertyy ennen kuolemaa keskimäärin 5 778.

Bustlen mukaan tutkimuksessa on käytetty apuna brittien elinajanodotetta, joka on 83 vuotta – vertailun vuoksi Suomessa elinajanodote vastasyntyneille pojille oli 78,7 vuotta ja tytöille 84,2 vuotta vuonna 2017.

Tutkimuksessa selvitettiin myös muiden rakkauteen ja elämään ylipäänsä liittyvien asioiden keskiverto määriä. Tutkimuksen mukaan keskiverto ihminen rakastuu 6,5 kertaa ja hänellä on noin kahdeksan romanttista kumppania elämänsä aikana.

Sydänsurutkin tulevat tutuksi useamman kerran elämän aikana, sillä keskiverto ihminen tulee jätetyksi 5,5 kertaa. Tämän lisäksi hän ei saa vastakaikua tunteilleen kuuden ihmisen kohdalla.

Bustlen mukaan tutkimus muutti myös erilaisia tekoja tunneiksi: ihmiset nukkuvat keskimäärin 181 770 tuntia elämänsä aikana, mikä on yhteensä noin 21 vuotta. Töiden tekemiseen elämästä kuluu noin 136 328 tuntia, selfieitä otetaan 2 689 kappaletta ja sosiaalisen median parissa aikaa käytetään yhteensä noin kuusi vuotta.

Tutkimuksesta paljastui myös, että 88 prosenttia uskoo elämän olevan hyvää ja 84 prosenttia kertoi olevansa yleisesti onnellisia elämäntyylinsä suhteen, mikä Bustlen mukaan onkin kenties tutkimuksen tärkein lukema.

Voit lukea lisää julkaisemiamme seksiin liittyviä artikkeleja täällä.

Minkälaisia ajatuksia tutkimuksen lukemat herättävät? Kommentoi alla!

Lähde: Bustle


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.