Saitko uuden ystävän? Nämä merkit paljastavat, että ystävyys kestää

Nämä paljastavat merkit kielivät siitä, että uusi ystävyytesi on kestävää sorttia.

Uusien ystävien saaminen ja ystävyyssuhteiden luominen aikuisiällä ei ole niin helppoa kuin esimerkiksi lapsena, joten kun siinä onnistuu, toivoo ystävyyden myös kestävän mahdollisimman pitkään – kuten jo olemassa olevien ystävyyssuhteidenkin.

Jotta sinun ei tarvitsisi murehtia uuden ystävyyssuhteen kestävyydestä, pidä silmällä näitä merkkejä, jotka puhuvat kestävän ystävyyden puolesta:

Viestität heti takaisin

On viestejä, joiden annat odottaa vastaamista ja sitten on niitä, joihin et malta odottaa vastata. Jos olet innokas vastaamaan uudelta ystävältä tulleeseen viestiin – ja saat yhtä nopeasti häneltä vastauksen – on se merkki siitä, että ystävyyssuhteen kohtalona on kasvaa ja kehittyä.

Panostat säännöllisten suunnitelmien tekemiseen

Kyse ei ole niinkään siitä, kuinka usein vaan enemmänkin siitä, että sitoudut näkemään ystävääsi johdonmukaisesti. Sosiaalinen media on mainio, mutta jos yhteistä aikaa ei ole ja ystävää ei näe kasvotusten, on vaikea rakentaa ystävyyssuhdetta.

Kumpikaan ei mökötä, jos suunnitelmat peruuntuvat

Kumpikin teistä ymmärtää, että suunnitelmat voivat mennä uusiksi ja yllättäviä asioita tulee eteen. Esimerkki: Jos uusi ystävä peruu tapaamisenne, koska hänen koiransa karkasi, sinä ymmärrät täysin – ja luultavasti tarjoudut auttamaan koiran etsinnöissä.

Annatte puhelimienne olla rauhassa – suurimmaksi osaksi

Jos on jokin syy olla tavoitettavissa, se on asia erikseen, mutta jos uusi ystäväsi reagoi jokaiseen uuteen Facebook- tai Instagram-ilmoitukseen silloin, kun teidän pitäisi viettää laatuaikaa yhdessä, on se merkki siitä, että hän mahdollisesti haluaisi olla jossain muualla.

Puhutte muustakin kuin töistä

Olipa uusi ystäväsi sitten työkaverisi tai ei, on työpaikkadraamasta keskusteleminen helppo tapa löytää yhteys, mutta on hyvä merkki, jos keskustelette niin paljon kaikesta muustakin – perheestä lempiohjelmiin – että tavatessanne ei aikaa jää edes käydä läpi kaikkea, mistä haluaisitte puhua.

Hän kertoo, jos sinulla on ruokaa hampaiden välissä – ja päinvastoin

Ystävät eivät anna ystävien kulkea kaupungilla salaattia hampaissaan. Sitä paitsi on parempi, että sinä mainitset asiasta eikä hänen inhoamansa työkaveri, joka on valmis nolaamaan hänet.

Lähde: Pure Wow


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.