Monen naisen mielestä syöminen voi olla myös yhtä miellyttävää kuin seksi.

Jos sinun pitäisi valita seksin ja mainion ravintolaillallisen väliltä, kumman valitsisit? Jos olet nainen, on todennäköistä, että suosit ruokaa ja jos olet mies, olisi valinta silloin seksi – näin on ainakin erään kyselytutkimuksen perusteella.

Eaters Digestin teettämä kyselytutkimus paljasti, että 42 prosenttia naisista menisi mieluummin ravintolaan syömään. 31 prosenttia sen sijaan valitsi neutraalin vaihtoehdon – eli ei valinnut kumpaakaan.

Kyselyn mukaan tämä siis tarkoittaa sitä, että vähemmän kuin yksi neljästä naisesta valitsisi seksin hyvän illallisen sijaan. Miesten kohdalla seksi taas oli suositumpi, sillä ravintolaillallisen valitsisi vain 26 prosenttia.

Kyselytutkimuksella selvitettiin myös kummankin sukupuolen ja eri sukupolvien ajatuksia siitä, voiko syöminen olla yhtä miellyttävää kuin seksi. Puolet naisista (51 prosenttia) ja 46 prosenttia miehistä oli sitä mieltä, että kyllä voi.

Sukupolvien kohdalla lukemat olivat lähes samanlaiset; vuosien 1946 ja 1964 välillä syntyneistä 42 prosenttia ja milleniaaleista 54 prosenttia sanoi syömisen voivan olla yhtä miellyttävää kuin seksi.

Voit lukea lisää Eaters Digestin kyselytutkimuksesta täältä.

Lähde: Glamour