Noin kaksi kolmesta naisesta tahtoisi peuhata sängyssä useamman kerran viikossa.

Yli puolet naisista haluaisivat harrastaa nykyistä enemmän seksiä. Kyselyn mukaan kerran viikossa -tahti ei riitä suurelle osalle naisista.

Hedelmällisyys- ja ovulaatiosovellus Kindaran toteuttamalla kyselyllä haluttiin selvittää, mitkä naisten seksuaalisuuteen liittyvät stereotypiat pitävät paikkansa ja mitkä eivät. Kyselyyn vastasi 500 naista, jotka olivat iältään 18-65-vuotiaita.

Alla on 6 asiaa, joita kyselystä ilmeni:

1. Suurin osa naisista mieltää seksin olevan tärkeää parisuhteelle

89,2 prosenttia naisista sanoo seksin olevan ”todella” tai ”jonkin verran” tärkeää heidän tyytyväisyydessään parisuhteen suhteen.

2. Yli puolet haluaa enemmän seksiä

Naiset tunnutaan usein mieltävän pihtaavaksi osapuoleksi, mutta Kindaran kyselyn mukaan totuus on toinen. 53,2 prosenttia naisista haluaisi harrastaa seksiä enemmän, kun taas 46,8 prosenttia koki seksuaalisten halujensa tulevan nykyisellään tyydytetyiksi.

3. Noin kaksi kolmesta naisesta haluaisi harrastaa seksiä monta kertaa viikossa

60.8 prosenttia naisista haluaisivat harrastaa seksiä 3-5 kertaa viikossa. Osalle naisista tämäkään ei riitä; 10,2 prosenttia naisista tahtoisi peuhata sängyssä 6-8 kertaa viikossa.

4. Suurelle osalle emotionaalinen yhteys on tärkeintä hyvää seksiä ajatellen

Esileikki on monelle tärkeää, mutta sitäkin tärkeämpää on emotionaalinen yhteys. 53,2 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista koki sen olevan olennaista hyvää seksiä varten. 23,6 prosentille taas esileikki oli tärkeintä ja 10,4 prosentille kommunikaatio.

5. Kolmannes naisista laukeaa ainakin kerran seksiaktin aikana

Vaikka monilla naisilla on vaikeuksia saada orgasmi, on taas monia naisia, joilla se onnistuu ainakin kerran seksin aikana. 38,6 prosenttia naisista saa orgasmin kerran seksin aikana, 10,2 prosenttia saa useita ja 23,8 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista kertoi saavansa orgasmin usein.

6. Stressi yleisin negatiivisesti seksielämään vaikuttava tekijä

39,2 prosentille stressi oli suurin tekijä, joka voi negatiivisesti vaikuttaa heidän seksielämäänsä. Muita tekijöitä olivat muun muassa se, että itsellä ja kumppanilla ei tehnyt mieli harrastaa seksiä samaan aikaan (28,2%), itse ei ollut ”sillä tuulella” (20,2%) tai oman itsetunnon kanssa oli ongelmia (20%). 18 prosenttia vastaajista kertoi kuitenkin, ettei mitkään tekijät vaikuttaneet negatiivisesti heidän seksielämiinsä.

Voit lukea lisää Kindaran kyselyn tuloksista täältä.

Lähde: Bustle