Jos olet epäillyt aloittavasi joogaamista, älä enää emmi. Jooga sopii kaikille!

Tämä nainen todistaa, että jooga voi olla kenen tahansa laji, eikä harrastamista pidä jättää väliin minkään turhan syyn vuoksi – ainakaan ulkonäön tai oman olemuksen. Huippusuosittu Dana Falsetti jakaa yli 190 000 seuraajan Instagram-tilillään muille naisille inspiraatiokuvia ja -videoita itsestään joogaamassa. Kaiken keskiössä on viesti siitä, että itseään tulee rakastaa sellaisena kuin on.

Nainen aloitti alunperin Instagramiin päivittämisen tapana pitää joogapäiväkirjaa itselleen. Sittemmin naisen päivityksistä on tullut ilmiö, ja naisen joogaamisen ympärille on kehittynyt varsinainen yhteisö. Muutkin ovat uskaltautuneet joogaamaan ja jakamaan kokemuksiaan aidossa ja kannustavassa ympäristössä.

22-vuotias Falsetti Pennsylvaniasta on kertonut kärsineensä ahmimisesta ja siitä aiheutuneesta epävarmuudesta omaa kroppaansa kohtaan. Falsetti, joka painoi enimmillään 136 kiloa, kertoo olleensa myös hyvin onneton tämän vuoksi elämässään. Vaikka hän laihdutti aina aika ajoin, ei hän kokenut voivansa hyvin, vaan pikemminkin tunsi olonsa hämmentyneeksi ja eksyksissä olevaksi.

Joogan myötä nainen on löytänyt keinon suhtautua positiivisemmin omaan vartaloonsa, ja harrastuksen myötä hän on myös saanut takaisin itsearvostuksensa. Enää hän ei arvostele itseään lujasti ja estä itse itseään saavuttamasta unelmiaan kokonsa vuoksi, vaan uskoo omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa. Hän on todistanut sekä itselleen että muille, että myös pluskokoinen ihminen voi joogata ja nauttia siitä.

Nyt Falsetti rakastaa kroppaansa ja sen sisäistä vahvuutta. Joogan myötä hän voitti syömishäiriönsä, joka johti ainaiseen ahmimiseen ja mässäilyyn, ja löysi elämälleen merkityksellisyyttä. Joogaaminen muutti hänen suhtautumisensa elämään. Hän on todistanut joogaamisen aloittamisen myötä ennen kaikkea itselleen olleensa väärässä oman kehonsa suhteen.

Katso kannustavat kuvat pluskokoisesta naisjoogista alla:

http:/instagram.com/p/BBn0WkjsuJB/

Katso alta videoita inspiraatioksi (klikkaa kuvaa pyörittääksesi videon):

http://nstagram.com/p/9_moQtMuKr/

Lähde: DailyMail