Tälle videolle on koostettu esimerkkejä, miksi sakset, hiustenleikkuukoneet ja partatrimmeritkin kannattaisi pitää pois lasten ulottuvilta.

Ajattelet lapsesi olevan leikkimässä, kunnes kuulet kylpyhuoneesta surinaa. Menet katsomaan ja sinua odottaa kylppärissä yllätys: lapsesi on päättänyt parturoida itselleen uudeen hiustyylin ja puolet päästä on kaljuna.

Tällaiset tilanteet ovat tuttuja monille vanhemmille ja monet vanhemmat myös ikuistavat näitä lastensa päähänpistoja videoiksi internettiin. Amerikan hauskimmat kotivideot onkin julkaissut YouTube-kanavallaan näistä pienistä kampaajista ja partureista kuvatuista videoista pari minuuttia kestävän koosteen, joka voi olla vanhemmille hyvä muistutus siitä, että sakset, hiustenleikkuukoneet ja partatrimmerit kannattaa laittaa hyvään talteen.

Videolla nähdään esimerkiksi tyttö, jonka hiukset kutittivat selkää, ja toinen tyttö, joka ei halunnut hiustensa tulevan kasvoilleen, joten he olivat leikanneet itselleen uudet hiustyylit. Pienet veljekset taas olivat onnistuneet toteuttamaan toiselle ananastukan käänteisenä versiona; sen sijaan, että hiukset olisi leikattu sivulta kaljuksi ja jätetty päältä pitkäksi, oli pojalle tehty keskelle päätä kalju kohta.

Yksi koostevideolla mukana oleva poika oli leikannut omia hiuksiaan ilmeisesti sokkona, sillä nähtyään itsensä peilistä, on hänen ilmeensä hulvaton – näet ilmeen videon loppupuolella noin kohdassa 01:50.

Voit katsoa lasten lopputuloksia artikkelin yllä olevalta videolta.

Kommentit

Kommenttia