Tuhannet naiset ympäri maailman ovat kyselyssä listanneet parhaiden sänkykumppaneidensa fyysisiä piirteitä.

Jos vietät aikaa lakanoiden välissä parrakkaan miehen kanssa, nautit silloin todennäköisesti hyvästä seksistä. Jos hänellä on lisäksi ruskeat silmät ja lävistyksiä, on hyvä seksi aina vain todennäköisempää, sillä kyselytutkimuksen mukaan nämä kaikki ovat parhaiden sänkytaitureiden piirteitä.

OnBuyn teettämässä kansainvälisessä kyselytutkimuksessa naisia pyydettiin listaamaan niitä fyysisiä piirteitä, joita heidän parhailla seksikumppaneilla on ollut. Kyselyyn otti osaa yhteensä 4 550 naista ympäri maailman.

Kyselyn tulosten perusteella parhaimpia sängyssä ovat parrakkaat miehet. Kolme neljästä (73 %) naisesta listasi parran yhdeksi piirteeksi, joka heidän parhaalla seksikumppanilla on ollut.

Parrakkaiden miesten perässä tulevat miehet, joilla on ruskeat silmät. 71 prosenttia naisista mainitsi ruskeat silmät parhaan seksikumppaninsa fyysisten piirteiden listalla.

Kolmanneksi yleisin piirre naisten parhaalla seksikumppanilla on lävistykset, jonka mainitsi 70 prosenttia vastaajista. Yleisimpiä lävistyksiä olivat nenä (61 %), nänni (33 %) ja kulmakarva (27 %).

Siniset silmät ja vaaleat hiukset häntäpäässä

Sänkytaituireilla on kyselyn mukaan myös leveät hartiat sekä tatuointeja. Nämä kaksi piirrettä täydentävät top viiden 68 prosentin (hartiat) ja 62 prosentin tuloksilla (tatuoinnit).

Kyselytutkimuksessa listattiin yhteensä 15 yleisintä fyysistä piirrettä naisten parhailta seksikumppaneilta. Häntäpään viisikosta yleisin piirre on vaaleat hiukset (46 %), jota seuraa siniset silmät (44 %).

40 prosenttia naisista listasi parhaan seksikumppaninsa piirteeksi kaljuuden, kun taas reilu kolmannes (37 %) listasi suuret kädet. Listan viimeiseltä sijalta löytyvät sen sijaan miehet, joilla on tuuheat kulmakarvat (36 %).

Alla kyselytutkimuksen tulokset kokonaisuudessaan listamuodossa.

Naisten kokemusten mukaan parhaita sängyssä ovat…

 1. miehet, joilla on parta (73 %)
 2. miehet, joilla on ruskeat silmät (71 %)
 3. miehet, joilla on lävistyksiä (70 %)
 4. miehet, joilla on leveät hartiat (68 %)
 5. miehet, joilla on tatuointeja (62 %)
 6. miehet, joilla on ruskeat hiukset (59 %)
 7. miehet, joilla on ”karvaviiva” navasta alaspäin (58 %)
 8. miehet, joilla on pienet jalat (53 %)
 9. miehet, joilla on silmälasit (51 %)
 10. miehet, joilla on korkeat poskipäät (49 %)
 11. miehet, joilla on vaaleat hiukset (46 %)
 12. miehet, joilla on siniset silmät (44 %)
 13. miehet, jotka ovat kaljuja (40 %)
 14. miehet, joilla on suuret kädet (37 %)
 15. miehet, joilla on tuuheat kulmakarvat (36 %)

Kerroimme aiemmin tutkimuksesta, jonka mukaan parrakkaat miehet ovat naisten mieleen pitkiä parisuhteita ajatellen. Voit lukea aiheesta lisää täällä.