Parhaat ajankohdat aamun ensimmäiselle ja päivän viimeiselle kahvikupilliselle – ja kehosi kiittää

Moni meistä tarvitsee kupillisen kahvia heti aamusta ja ehkä vielä ainakin toisen myöhemmin päivällä.

Kahvinjuontia ei tarvitse lopettaa kokonaan, vaikka mielessä olisi terveellisemmät elämäntavat. Aiemmin on uutisoitu, kuinka kahvikin voi olla terveysjuoma. Siitäkin on uutisoitu aiemmin, kuinka kahvi on monella tavalla teetäkin parempi vaihtoehto.

Kahvinjuonti kannattaa silti ajoittaa oikeaan ajankohtaan, josta kerrotaan The List-sivustolla. Sivustolla kerrotaan milloin on hyvä hetki juoda päivän ensimmäinen kuppi ja milloin viimeinen kuppi.

Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta ensimmäistä kuppia ei kannata juoda heti heräämisen jälkeen, vaan odottaa ensin muutama tunti. Heti aamusta juotu kahvikupillinen voi nimittäin aiheuttaa hermostuneisuutta.

Se ajankohta, milloin viimeinen kahvikupillinen kannattaa nauttia, onkin vaikeampi selvittää. Jokainen reagoi kofeiiniin eri tavalla. Sitä miten paljon se piristää illalla, kun pitäisi nukahtaa, pitää itse testata. Kun löydät oikean ajan, jolloin vielä voit juoda kahvia, pidä sen jälkeen kiinni tästä aikarajasta. Silloin kahvi ei tule valvottamaan sinua iltaisin.

Lähde: The List


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.