Suurin osa kummankin sukupuolen edustajista mieltää suutelemisen pettämiseksi, mutta seksiviestien ja Tinderin suhteen mielipiteissä on enemmän eroa.

Nykyaikana parisuhteisiin vaikuttaa suuresti teknologia ja sosiaalinen media, mikä voi luoda myös pettämiselle uudenlaisia mahdollisuuksia. Brittitutkimus selvitti, mitä asioita miehet ja naiset mieltävät pettämiseksi.

Seksuaalisten viestien lähettäminen on yleistä pariskuntien kesken, mutta toisinaan osapuolista toinen saattaa lähetellä niitä muillekin. Daily Mailin mukaan 82 prosenttia naisista mieltääkin seksiviestien lähettelyn pettämiseksi, kun taas miehistä samaa mieltä on 67 prosenttia.

Jos taas parisuhteessa olevalla on Tinder-profiili käytössään, on naisista 48 prosentin mielestä se pettämistä. Miehistä se on kuitenkin hyväksytympää, sillä Tinderin käytön laskee pettämiseksi vain 37 prosenttia.

Suutelemisen suhteen miehet ja naiset olivat jo enemmän samoilla linjoilla. Naisista 85 prosentin mielestä toisten suuteleminen on pettämistä ja miehistä samoin ajattelee 78 prosenttia.

Tulokset on saatu Women’s Health ja Men’s Health -lehtien yhteistyönä tekemästä tutkimuksesta, johon vastasi tuhat brittinaista ja tuhat brittimiestä.

Lähde: Daily Mail

Kommentit

Kommenttia