Tilastot ja tutkimukset ovat antaneet viitteitä siitä, mistä voi tunnistaa uskollisen miehen.

Petetyksi joutuminen on ikävä kokemus, joten kumppania etsiessä toivoo löytävänsä rinnalleen sellaisen henkilön, joka on uskollinen. Ihmisten toimia on vaikea täysin ennustaa, mutta tutkimuksista ja tilastoista on saatu kerättyä yhteen uskollisten miesten piirteitä.

Alle on koottu asioita, jotka viittaavat siihen, että mies on uskollinen.

1. Tienaatte saman verran

Tutkimuksen mukaan jos parit ovat samassa tai samankaltaisessa tuloluokassa, on pettäminen epätodennäköisempää. Miehet pettävät todennäköisemmin, jos tienaavat paljon enemmän kuin kumppaninsa ja samaa koskee myös tilannetta, jossa mies tienaa huomattavasti vähemmän. Jos palkka on samankaltainen, ovat tilastot puolellanne.

2. Hänen ystävänsä ovat uskollisia

The Truth About Cheating -teoksen julkaisseen M. Gary Newmanin mukaan ihmiset pettävät todennäköisemmin, jos heidän ystävillään on taipumusta uskotomuuteen eli jos hänen ystävänsä ovat uskollisia, on todennäköistä, että hän on samanlainen.

3. Hän kokee olonsa rakastetuksi

Newmanin teettämän tutkimuksen mukaan suurin osa miehistä ei petä hakeakseen seksuaalista tyydytystä; he pettävät, koska hakevat emotionaalista tyydytystä.

4. Hän on ulospäin suuntautunut

Ulospäin suuntautuneet persoonat ovat epätodennäköisemmin alttiita muiden vaikutuksille. Tutkimus on osoittanut, että sisäänpäin kääntynyt henkilö pettää todennäköisemmin, koska he todennäköisemmin suostuvat heille tehtyihin sopimattomiin ehdotuksiin. Joten, jos hän on usein ulkona tapaamassa uusia ihmisiä, voit olla enemmän turvassa.

5. Hän vaikuttaa uskolliselta

Tutkijoille ilmeni, että omiin tuntemuksiin voi luottaa, kun on kyse miehistä, jotka näyttävät siltä, että saattaisivat olla uskottomia. Jos vaistosi kertoo, että ”ei”, sitä tuntemusta voi olla fiksumpi kuunnella.

6. Hän ei ole ainoa lapsi

Seeking Arrangements -sivuston kysely osoitti, että uskottomat ovat usein perheen ainoita lapsia. Selvitä siis, onko hänellä sisaruksia.

7. Hänellä on erektio-ongelmia

Archives of Sexual Behavior -julkaisussa ilmestyneen tutkimuksen mukaan helposti kiihottuvat miehet pettävät todennäköisemmin.

Lähde: Cosmopolitan