Liiviasiantuntijan apua täydellisesti istuvien rintaliivien löytämiseen on nyt mahdollista saada suoraan omaan kotiin.

Suomessa on avattu ensimmäinen täysin verkossa toimiva rintaliivien sovituspalvelu. Forssan Liivikeskuksen etäsovituspalvelu antaa asiakkaalle mahdollisuuden varata kotiinsa liiviasiantuntijan videoyhteydellä joko WhatsAppin, Facetimen tai Zoomin kautta.

Palvelun ajatuksena on, että ostaessa rintaliivit Liivikeskuksen verkkokaupasta, niitä pystyy sovittamaan kuten kivijalkakaupassa asioidessakin. Verkkokaupasta tilattuja tuotteita saa sovittaa oman kodin rauhassa ja liiviasiantuntijan apua saa niin kauan, että sopivat rintaliivit löytyvät.

”Haluamme palvella asiakkaita henkilökohtaisesti myös verkossa ja todistaa, että myös rintaliivit voi ostaa helposti verkkokaupasta ja saada itselle täysin sopivat liivit”, kertoo Liivikeskuksen yrittäjä Anu Niemi, joka kehittänyt palvelun yhdessä Elina Niemen kanssa.

Etäsovitus toimii niin, että tuotteet tilataan kotiin Liivikeskuksen verkokaupausta ja tuotteiden vastaanoton jälkeen varataan aika etäsovitukseen. Liiviasiantuntija soittaa videopuhelun ennakkoon sovittuna aikana ja sovitus voi alkaa.

”Annamme asiakkaille selkeät ohjeet miten etäsovituspalvelu varataan ja miten tapaamiseen kannattaa valmistautua, jotta sovitushetki on vaivaton ja miellyttävä”, Anu Niemi sanoo.

Yksityisyys otettu huomioon

Vääränkokoiset rintaliivit voivat aiheuttaa erilaisia terveysongelmia, kuten esimerkiksi niska- ja selkäkipuja tai kipeitä hankaumia. Moni suomalainenkin käyttää vääränkokoisia rintaliivejä, joten etäsovituspalvelu voisi olla tarpeen.

”Jopa seitsemän kymmenestä ensi kertaa meille tulevasta asiakkaasta käyttää vääränkokoisia liivejä. Asiakas ei välttämättä edes tiedä miltä oikean kokoisten liivien kuuluu näyttää ja tuntua”, Anu Niemi toteaa.

”Kokomitoitus myös vaihtelee paljon eri merkkien ja mallien välillä. Eli ei ole ihme, että sopivia liivejä on vaikea löytää ilman asiantuntevaa apua”, hän lisää.

Liivikeskuksen uusi palvelu voi herättää asiakkaille kysymyksiä yksityisyydestä. Niemi vakuuttaa, että asia on otettu hyvin huomioon.

”Sovitushetki toteutetaan luottamuksella kahdenkesken asiakkaan ja liiviasiantuntijan välillä. Nakunakaan ei tarvitse kamerassa näkyä, vaan asiakas voi siirtyä pois kuvasta ja vasta liivit puettuaan astuu takaisin näkyville”, Anu Niemi kerto.

Anu Niemi toimii etäsovituksen liiviasiantuntijana yli 30 vuoden kokemuksella alalta. Voit katsoa alla olevalta videolta, miten etäsovitus toimii.