Äidin päivityksen alettua levitä verkossa, on perheelle perheelle on satanut runsaasti tukea.

Vantaalaisessa vaateliikkeessä asioineen perheen ostosreissu sai todella ikävän päätöksen, kun kaupan kassajonossa kolme nuorta naista haukkui perheen poikaa. Äiti kirjoitti surullisesta kokemuksesta Facebookissa ja julkaisu lähti leviämään some-sivustolla.

”Sinä kavereillesi kerroit, kuinka et ollut koskaan nähnyt niin rumaa lasta, kuinka hänellä oli kauheat hörökorvat ja vielä mitkä lasitkin”, äiti kirjoittaa.

”Tiedoksi sinulle, tämä pieni poika kuuli kaiken sanomasi! Hän tuli luokseni ja painoi päänsä pettyneenä jalkaani vasten, ymmärtämättä kuinka joku sanoo noin”, äiti jatkaa.

Alla kuvakaappaus äidin päivityksestä – klikkaa suuremmaksi:

aidinpaivitys

Julkaisun kommenteissa äiti arveli naisten iäksi noin 20 vuotta. Naisten sanat satuttivat pojan lisäksi äitiä, joka kertoo pidätelleensä itkua tilanteessa.

Äiti kertoi MTV Lifystylelle nuorten naisten tajunneen, että ainakin hän kuuli heidän sanomisensa. Iltalehden mukaan äiti tietää myös poikansa kuulleen naisten sanat.

”Hän tuli luokseni ja kysyi surullisena, että ’Äiti olenko minä ruma'”, äiti kertoi Iltalehdelle.

Äidin päivitystä tapahtuneesta on jaettu yli 19 000 kertaa Facebookissa ja tapahtunut on suuttuttanut niin perheen tuntevia kuin tuntemattomiakin – perhe onkin saanut paljon tukea äidin päivityksen lähdettyä leviämään.

Myös julkisuudesta tutut henkilöt ovat osoittaneet tukensa pojalle. Arman Alizad jakoi Facebook-sivullaan äidin päivityksen, otti kantaa tapahtuneeseen sekä lupasi viedä pojan jäätelölle, jos poika haluaa.

Myös vapaaottelija Makwan Amirkhani osoitti tukensa, pyysi äitiä ottamaan yhteyttä ja lupasi viedä pojan lelukauppaan, missä poika saa valita sieltä mitä ikinä hän haluaa. Amirkhanin myöhemmästä päivityksestä päätellen hän piti lupauksesta kiinni.

”Hänellä on nyt hyvä mieli, minulla on nyt hyvä mieli. Äidillä on hyvä mieli, isällä on hyvä mieli”, Amirkhani kirjoitti Facebook-sivuillaan.

Pikkupojan äiti oli myöhemmin käynyt kommentoimassa Amirkhanin päivitystä ja kertoo pojan sanoneen päivän olleen ”paras päivä ikinä”.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV.

Lähde: MTV, Iltalehti