Nuoret aikuiset eivät viestittele pitkään deittisovelluksissa – näin nopeasti matchin kanssa vaihdetaan numeroita

Keskimäärin viestittelyä ei jatketa deittisovelluksen puolella kovin kauaa.

Kun on löytänyt kiinnostavan tyypin deittisovelluksesta ja viestittely on alkanut, ei nuorilla aikuisilla mene kauan siihen, että he vaihtavat numeroita keskenään ja siirtävät viestittelyn sovelluksen ulkopuolelle. Deittisovellus Toffee Datingin tutkimuksen mukaan vie keskimäärin neljä päivää, että numeroita vaihdetaan – noin 36 viestin jälkeen.

Tutkimuksessa selvisi myös, että noin viikon jälkeen nuoret aikuiset päättävät tavata ensimmäisten treffien merkeissä. Tutkimukseen osallistui 5 000 deittisovelluksen käyttäjää, jotka olivat iältään 18-30-vuotiaita.

Toffee Datingin johtaja Lydia Davis kommentoi, että tulokset osoittavat muutosta millenniaalien keskimääräisessä tavassa lähestyä deittailua, kun yhä useammat ikäryhmään kuuluvat omaksuvat vakavamman suhtautumisen rakkautta ja parisuhteita kohtaan.

”Millenniaaleille on aina annettu huono maine, olipa se sitten sitä, että he ovat laiskoja, omahyväisiä tai teknologiasta hullaantuneita, mutta tutkimus kuitenkin osoittaa, että heistä n tulossa enemmän ’aitoja’ – ja se ulottuu heidän rakkauselämäänsäkin”, Davis totesi.

”Olemme nähneet, että he panostavat nyt paljon enemmän profiileihinsa, he laittavat luonteen ulkonäön edelle, he tutustuvat matchiin kauemmin ennen tapaamista ja he valitsevat ihmisiä, joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita”, hän jatkoi.

”Minusta on tärkeää, että deittisovellusala jatkaa uudistusten tekemistä ja muuttuu heidän kanssaan, antaen heille uusia ominaisuuksia, joilla näyttää keitä he todella ovat”, Davis sanoi.

Deittisovelluksen tutkimus selvitti myös, minkälaiset elementit henkilön profiilissa saisivat ihmiset ”swaippaamaan vasemmalle” eli eivät kiinnostuisi hänestä. Osallistujista 72 prosenttia sanoi, että ohittaisivat profiilin, jossa ei ole kuvaustekstiä kyseisestä henkilöstä, 66 prosenttia ohittaisi profiilin, jossa on selvästi muokatut kuvat ja 68 prosenttia ohittaisi profiilin, jossa kerrotaan henkilön etsivän vain hauskanpitoa.

Kuinka nopeasti sinä olet siirtynyt viestittelemään deittisovelluksesta jollain toisella tavalla? Kerro kokemuksistasi kommenteissa!

Lähde: The Independent