Nukkuma-asento voi kertoa paljon parisuhteen tilasta – yksi voi paljastaa uskottomuuden

Sinun ja kumppanisi käyttämät nukkuma-asennot voivat paljastaa, miten parisuhteenne voi.

Erilaisten nukkuma-asentojen suosiota on tutkittu kyselytutkimuksella, ja yksi niistä voi jopa paljastaa, jos toinen on ollut uskoton, kertoo Daily Mail.

”Alitajunta ottaa vallan, kun nukumme ja kumppanin kanssa käytetty kehonkieli voi olla tarkka mittari sille, mitä parisuhteessa tapahtuu”, kyselytutkimuksen teettäneen pettämissivusto Illicit Encountersin seksi- ja parisuhdeasiantuntija Jessica Leoni sanoi.

Tutkimuksen mukaan suosituin nukkuma-asento on ’The Separation’, eli pari ei kosketa toisiaan ja he nukkuvat selät vastakkain. Tätä suosi 34 prosenttia tutkimukseen osallistuneista.

Tämä asento voi kertoa parisuhteen olevan turvallinen, vakiintunut ja pari ei koe tarvetta osoittaa hellyyttä nukkuma-asennollaan.

”Pareilla on tapana nukkua melko intiimisti, kun suhde on juuri alkanut ja hiljalleen etääntyä sängyssä ajan mittaan. Tämä ei välttämättä ole huono asia – jos parisuhde on vakaa ja turvallinen, ei pitäisi kokea tarvettaa todistaa intiimiyttä omaksumalla nukkuma-asentoja, jotka ovat epämukavia ja tekevät nukahtamisesta mahdotonta”, Leoni selitti.

Merkki pettämisestä?

’The Separation’ on suosituin nukkuma-asento myös silloin, kun toinen suhteen osapuolista on uskoton. Daily Mailin mukaan se johtuu siitä, että uskoton on varovainen, ettei ole liian lähellä kumppaniaan sängyssä, jotta merkit uskottomuudesta eivät tule ilmi, kuten toisen ihmisen hajuveden tai partaveden tuoksu.

Leonin mukaan nukkuma-asennon äkillinen muuttuminen tekee ’The Separationista’ varoitusmerkin uskottomuudelle.

”Kenelle tahansa pitäisi olla varoitusmerkki, jos tavallisesti nukutte melko intiimissä, läheisessä asennossa kumppanin kanssa ja yhtäkkiä se vaihtuu ’The Separation’ -asentoon”, hän selitti.

”Tämä on merkki siitä, ettei hänellä ole hyvät mielessään ja on huolissaan uskottomuuden merkkien olevan selviä vartalollaan tai hän ajattelee toista ihmistä eikä halua läheisyyttä kanssasi”, Leoni jatkoi.

Leonin mukaan kannattaa pitää silmällä myös muita merkkejä, kuten suihkussa käyminen tai hampaiden peseminen heti, kun hän tulee kotiin.

Suosituimmat nukkuma-asennot

’The Separationin’ jälkeen suosituin nukkuma-asento on kyselyn mukaan ’Back Kissers’, jota käyttää 22 prosenttia pareista. Tässäkin asennossa nukutaan selät vastakkain, mutta intiimimmin kuin ’The Separationissa’: parin selät koskettavat toisiaan ja joskus pari koskettaa toisiaan jalkojensa avulla.

Kolmanneksi suosituin on lusikka-asento, ’Spoon’, jota käyttää vain 16 prosenttia vakiintuneessa suhteessa olevista pareista, koska siinä on vaikea nukkua. Uusissa parisuhteissa lusikka on kuitenkin selvästi suosituin (48%) ja he käyttävät sitä, kun harrastavat seksiä ensimmäisen kerran.

Neljänneksi yleisin – tai suosituin – nukkuma-asento on ’Space Hog’ (14%). Daily Mailin mukaan tässä asennossa suhteen toinen osapuoli, yleensä mies, omii suuren osan sängystä itselleen ja kumppani joutuu sopeutumaan tilanteeseen.

Viidentenä on ’Nuzzle’-asento, joka on myös enemmän uusien parien ja sitä käyttää vain kahdeksan prosenttia vakiintuneessa suhteessa olevista. Tässä nukutaan lähekkäin ja nainen lepuuttaa päätään miehen rinnalla.

Kuudenneksi suosituin asento on ’Tangled’, jossa pari on kietoutunut toisiinsa. Tämäkin on suosittu vasta suhteensa aloittaneiden keskuudessa, kun taas pitkässä parisuhteessa olevista näin lähekkäin nukkuu vain kuusi prosenttia pareista.

Missä asennossa sinä nukut kumppanisi kanssa? Kerro siitä kommenteissa!

Lähde: Daily Mail


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.