Monella nuorella ja nuorella aikuisella seksi pyörii tiheään mielessä.

Olitpa sinkku tai varattu, todennäköisyys petitouhuille ystävänpäivänä on suuri – ainakin jos kuulut nettisukupolveen, eli milleniaaleihin. Kondomimerkki SKYN:n teettämän Millennial Sex Survey -kyselytutkimuksen mukaan 73 prosentilla milleniaaleista (18-34-vuotiaista) on tapana harrastaa ystävänpäivänä seksiä parisuhdetilanteesta riippumatta.

Kyselystä uutisoineen Glamourin mukaan nettisukupolvi on myös muuten seksuaalisesti aktiivinen. Kyselyn mukaan 76 prosenttia miehistä ja 57 prosenttia naisista ajattelee seksiä ainakin kerran päivässä.

Aktiviisuus on kasvanut myös muuten kuin ajatusmielessä viime vuosiin verrattuna: seitsemän kymmenestä harrastaa seksiä vähintään kerran viikossa ja suurin osa (97% miehistä, 89% naisista) saa vähintään yhden orgasmin seksisession aikana.

Kyselyllä selvitettiin myös itse seksin harrastamiseen liittyviä mieltymyksiä. Kyselyn mukaan nettisukupolven lempiasentoja ovat takaapäin, lähetyssaarnaaja ja nainen päällä.

Milleniaalit uskaltavat myös kokeilla uusia ja erilaisia juttuja. Moni on Glamourin mukaan harrastanut seksiä muualla kuin makuuhuoneessa, kaksi kolmesta on harrastanut seksiä autossa ja yksi viidestä julkisella paikalla.

Lähde: Glamour