Muunnettavan satulan myötä lukko kulkee aina mukana pyöräillessä.

Pyörävarkaudet ovat inhottava riesa ympäri maan ja kunnon lukot ovat tarpeen, jotta voi estää pitkäkyntisiä viemästä kulkupeliään. Bored Panda on nyt kertonut pyörän satulasta, jonka voi myös muuttaa lukoksi ja esitellyt sitä julkaisemallaan videolla, joka on kerännyt yli 2,2 miljoonaa katselua.

Lukko on nimeltään Seatylock ja se on metrin mittainen. Bored Pandan mukaan minkä tahansa pyörän kanssa yhteensopiva lukko on nerokas tapa ratkaista kaksi ongelmaa yhdellä kertaa: sen käyttäjien ei tarvitse muistaa kuljettaa lukkoa mukana eikä tarvitse huolehtia, että joku varastaisi pyörästä satulan.

Seatylockin valmistajalta saa myös toisenlaisen, taiteltavan lukon, jota esitellään myös Bored Pandan julkaisemalla videolla. Valmistajan mukaan lukot ovat erittäin kestäviä sekä tarkoitus on ollut tehdä etenkin Seatylockista mukava ja helppo käyttää.

Voit katsoa alta Bored Pandan julkaiseman videon, joka esittelee kumpaakin lukkoa, sekä artikkelin yllä olevalta videolta voit katsoa tarkemmin, minkälainen Seatylock on. Lisätietoja lukoista löydät täältä.

Bicycle Seat That Converts Into A Lock
(Visit Seatylock here: goo.gl/OFx1VO)

Julkaissut Bored Panda 27. huhtikuuta 2017

Lähde: Bored Panda