Kaunistautumistapojesi uudistamisen ja tyylisi virkistämisen ei tarvitse maksaa maltaita.

Ehostautumisrutiinisi muuttamisen ei tarvitse aina tarkoittaa meikkivarastosi uudistamista täysin ja rahatilanteesi vahingoittamista syytämällä hirveitä summia rahaa kauppojen kosmetiikkatuotteisiin. Meikkitaitelija Karla Lola antoi Women’s Healthille neljä vinkkiä, miten omaa ilmettään voi virkistää nopeasti ja halvalla.

Näillä neljällä tavalla voit virkistää ilmettäsi helposti ja edullisesti:

1. Kokeile eri sävyistä rajausta

Lolan mukaan hauska tapa lisätä hieman väriä ilmeeseesi on kokeilla mustan rajauksen sijaan eri sävyistä, tummaa rajausta – kuten laivastonsinistä, ruskeaa tai viininpunaista. Jos haluat olla kunnianhimoisempi, kokeile sävyä, joka tuo esiin silmiesi väriä. Lola suosittelee ruskeita sävyjä sinisilmäisille, violetteja vihreille ja sinisiä sävyjä ruskeasilmäisille.

2. Vaihda jakaustasi

Jakauksen vaihtaminen on helpoin tapa uudistaa ilmettäsi ja se antaa heti lisää volyymia hiuksillesi.

3. Käytä brow powder -kulmaväriä

Jos käytät jo kulmakynää, suosittelee Lola vaihtamaan sen brow powder -kulmavärien käyttöön. Lolan mukaan lopputulos on pehmeämpi näin.

4. Ripsiväri vaihtoon

On helppo kangistua kaavoihin hyväksi todettujen tuotteiden ostamisessa aina vain uudelleen. Ripsivärin vaihtamisella voi saada kuitenkin aikaiseksi suuren eron. Vaihda siis pidentävä ripsiväri tuuheuttavaan tai päinvastoin. Jos olet halukkaampi kokeilemaan jotain muuta, valitse ripsiväri joka sekä pidentää että tuuheuttaa.

Lähde: Women’s Health