Ruoan tuominen osaksi eroottisia kanssakäymisiä voi tehdä hetkistä vällyjen välissä entistä makeampia.

Jos ruokaa käyttää oikein – ja turvallisesti – se voi olla todella suuri kiihotuksen aiheuttaja makuuhuoneen puolella. Alla on muutamia vinkkejä aloittelijoille ruoista, mitä kannattaa koettaa osana seksiä ja alkutaipaleena omien suosikkien löytämiseksi.

Nämä viisi ruokaa sopivat erittäin hyvin myös makuuhuoneen puolelle:

1. Jäät

Tämä ei tavallaan ole ruoka, mutta se voidaan silti laskea tähän mukaan. Jäätä käytettäessä hienovaraisesti, se kohottaa tuntemuksia ja se on täydellinen apu kiusoitteluun. Jään käyttämisessä on myös se hyvä puoli, että se nesteyttää.

2. Kirsikat

Kirsikat ja muut pienet marjat ja hedelmät ovat makeita ja kevyitä makuuhuoneherkkuja, vinkkaa The Stir. Pidä huolta, että ne ovat pestyjä ja pidä ne poissa sukuelimistäsi, ettei tulehduksia pääse syntymään.

3. Suklaakastike

Koristele sillä kumppanisi keho ja nuole pois. Se voi sotkea, mutta on sen arvoista.

4. Mehujäät

Mehujään muoto, kylmyys ja maku yhdessä luovat superseksikkään yhdistelmän. Käytä niitä kumppanisi keholla tai pyydä häntä käyttämään niitä sinun kehollasi.

5. Kermavaahto

Kermavaahto sopii hyvin kehonosien piiloittamiseen. Kuorruta itseäsi kermavaahdolla ja pyydä kumppaniasi hävittämään se – eikä millään pyyhkeellä. Ota kaupassa huomioon se, onko kumppanisi laktoosi-intolerantikko ja valitse sopiva tuote.

Lähde: The Stir


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia